דליפות שתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דליפות שתן
    ליאור
    17/05/2012

שלום רב
    אני בחורה בת 23 מאמנת כושר בעלת סטודיו לנשים בלבד.
    נרשמתי קורס של אימוני כושר לנשים בהריון ולאחר מידי אך הוא מתחיל רק בינואר.
    מתאמנת דיווחה לי על דליפות שתן שהיא חווה במהלך כאשר היא צוחקת או מתאמצת וכ'.
    חיפשתי המון באינטרנט ולפי מה שמצאתי תרגילים לחיזוק שרירי רצפת האגן עוזרים לעניין דליפת השתן, אך התרגילים היחידים שמצאתי הם בעצם תרגילי כיווץ והרפייה ( תרגילי kegel) , הם ישנם תרגילים אשר אוכל לתת למתאמנת בכדי לעזור לה?
    תודה מראש ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דליפות שתן

הוספת תגובה

• המלצה להשתלמות

ליאת ג'רבי
    21/05/2012

הי
    באופן אישי אני לא חושבת שניתן להעביר תרגיל באופן מדוייק כאשר הוא נלמד מצפייה באינטרנט - אלא זה נותן כיוון לחשיבה
    יחד עם זאת, תכנסי לאתר של דיאן לי, אולי ייתן לך עוד כלים
    לגבי השתלמות לחיזוק קרקעית האגן ממליצה לך בחום לבדוק בסטודיו של דניאלה מלאך לגבי השתלמות של פירמידת התמיכה לגבי הנושא - ההשתלמות מבוססת על גישתה ושיטתה של דיאן לי

יום טוב
    ליאת - ליאתנועה
    מדריכה לפעילות גופנית, מתמחה בשיקום הגוף באמצעות סטוט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דליפות שתן - תגובה

יעל הראל
    22/05/2012

אני ממליצה לך להגיד למתאמנת שלך לבקש מרופאת המשפחה או מהגניקולוג התייעצות עם אורוגניקולוג אשר יפנה אותה לפיזיותרפיה של רצפת האגן. בנוסף גם לקופות החולים יש סדנאות לחיזוק ושיקום רצפת האגן, כל מקרה כל שיטה שהיא לא פיזיותרפיה עם ביופידבק, מבוססת על התרגילים שתיארת ( תרגילי kegel) וזו הדרך לשיקום רצפת האגן. את זה אני אומרת לך מהיכרותי האישית עם המון מתאמנות שלי שעברו זאת ומצבן השתפר פלאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו