מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיטובhadar17/05/2012
היי אשמח לעצה מכם :)
אני חיילת ולכן אין לי כל כך הרבה זמן פנוי - חוזרת כל יום הביתה מאוחר,
לפני הגיוס הייתי הרבה יותר מחוטבת כי הקפדתי על אירובי כל יום ובצעתי אימונים די ארוכים.
למרות הלו"ז הצפוף אני מצליחה לשלב כל יום כחצי שעה הליכה, ובבית כחצי שעה על אופני כושר. רכשתי סטפר והייתי שמחה לדעת כיצד הכי כדאי לשלב אותו..
בעוצמה הכי קשה שלו - כמה מספיק לעשות?
הייתי שמחה אם תוכלו להמליץ לי על מכשיר כושר מומלץ לחיטוב הבטן או על תרגילים שיעשו את העבודה, הבטן שלי לא פרופורציונלית לגוף, רוב השומן מצטבר לי בבטן, זו בעיה שתמיד הייתה לי - כבר נאמר לי שיש לי שרירי בטן טובים מאוד אך השומן מכסה אותם, מה אני יכולה לעשות?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיטוב - תגובה
יעל הראל22/05/2012ראשית כל כבוד!
את הסטפר שלבי בכל אימון למשל במקום חצי שעה אופניים עברי לסטפר לרבע שעה, למעשה אין כללין בעניין הזה, פשוט נסי לגוון ועבדי בעומס שמצד אח יהי מורגש אבל מצד שני, כזה שתוכלי לעמוד בו לפחות 15-20 דק' בהנחה שאת עושה אימון אירובי של שעה שמורכב מסטפר, אופנים והליכה.
יש המון תרגילי בטן אבל קשה מאוד להמליץ לך באופן הזה. אני לא מאמינה במכשיר בטן אלא בעבודה בכל מיני מישורים ובעזרת הפיטבול (הכדור הגדול, חפשי באינטרנט וגם באתר שלי בפינת הטיפ היומי "מיהם שרירי ה core) חשוב שתעבדי עליהם.
לא כתבת מה משקלך וגובהך, יתכן שירידה במשקל תעזור למראה חטוב יותר של הבטן (בייחוד אם את טוענת שהיא חזקה ויש מעליה שכבת שומן), בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)