כושר בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כושר בהריון
    איילת
    11/06/2012

לפני חודש נרשמתי לראשונה בחיי למכון כושר, בנו לי תוכנית אימון של אירובי + כוח + מתיחות ותרגילי בטן, במקביל אני מצטרפת למס' קורסים כגון: מדרגה, זומבה (בתפקיד האירובי) , עיצוב ופיטבול, השבוע גיליתי שאני בהריון שבוע 4, לשאלתי: מה להוריד מהאימון שלי? האם לוותר על תרגילי בטן (לדברי המאמנת,כן)? להמשיך עם המדרגה/זומבה ורק להוריד הילוך?
    אשמח לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כושר בהריון

הוספת תגובה

• כושר בהריון - תגובה

יעל הראל
    11/06/2012

מזל טוב! ראשית, המשיכי להתאמן באופן מותאם ליכולותייך ולהרגשתך כל עוד את חשה בטוב. בשלב מוקדם של ההריון יש פחד מההפלה (עד חודש 3) ולכן מומלץ לא לעשות מה שלא עשית עד היום. עם זאת המשיכי בפעילות מתונה- הורידי הילוך כפי שכתבת וחזקי את שרירי רצפת האגן והבטן במנחים שעובדים על הרחב בטני. (התייעצי עם המאמנת בחדר הכושר). בשלב זה העובר בגודל של גרגר אורז ואין שום מניעה לחזק את הבטן. בהמשך ככל שהבטן גדלה יהיה לא נכון לבצע כפיפות בטן, כיוון שאלה רק יחלישו את הבטן ואת רצפת האגן ולכן, גם בהמשך הקפידי. בהצלחה!! (את יכולה לראות באתר שלי תמונות למגוון תרגילים מתאימים להתעמלות בנשים בהריון)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו