כושר בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כושר בהריון
    איילת
    01/07/2012

אני שבוע 7 (+4), היום עברתי us הריון צעיר והסתבר שיש לי תאומים זהים...
    נרשמתי לפני כחודשיים למכון כושר (לפני כן לא עשיתי ספורט כלל), ברגע שגיליתי על ההריון עצמו הורדתי הילוך מבחינת האירובי, כעת במצב החדש -כבעלת הריון "מרובה" עוברים, מה ההמלצה? להמשיך במכון? להמשיך עם קורס "פיטבול", עם מכשירי הכוח או לעזוב את המכון ולהרשם במיוחד לפעילות גופנית להריוניות?

תודה לעונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כושר בהריון

הוספת תגובה

• כושר בהריון - תגובה

אודי ויטמן
    02/07/2012

שלום לך והרבה מזל טוב!!!
    המלצתי לך מיכוון שאני לא מכיר אותך ואת עברך הרפואי ומצב ההריון, להתייעץ עם הרופא הנשים שלך ואולי גם עם פיזיולוג של המאמץ, לאחר בדיקת עבר רפואי ומצב ההריון תהיי חכמה יותר, אל תסמכי על שום חוות דעת ללא בדיקה רפואית של מקור מוסמך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

איילת
    02/07/2012

לבינתיים דיברתי עם הרופאה שמכניסה אותי לקטגוריית "בר סיכון" ואמרה לי לשכוח כרגע מכושר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו