אין שם לכותרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין שם לכותרת
    lllll
    26/08/2012

הלן הבעיה .
    בת 33 גובהה 1.67 משקל 60.4
    מתחילת יולי בערך, התחלתי לעשות כושר.
    בעברי הלא רחוק, הייתי משתמשת באופניים בירושלים כמו שמתניידים עם אוטו!!!!
    אבל לאחר חודש וקצת , החלו להופיע אצלי כאבים בבירכיים.

בריאותי חשובה לי, אז הלכתי למחרת לרופא אורטופד, שאמר לי שיש לי שחיקה בסחוס של הפיקה בבירכיים .
    הוא צילם אותןוחוץ מזה , הכול תקין אפילו דלקת אין.
    כבר באותו השבוע , נחתי מספר ימים, ומיד לאחר מכן, חליתי בשפעת שקטלה אותי, והצמידה אותי למיטה ץ
    היום ניסיתי לרוץ שוב, כש עשיתי הליכה מהירה -ריצה הליכה מהירה ץ
    הבריכיים קצת כאבו לי אבל השאלה שלי היא, איך לחזור לרוץ??.????
    כמה פעמים בשבוע?
    ואיך אדע אם אני עושה נזק?
    ליפני"הפציעה, ההיתי עושה הליכות, ריצות שעה . תודה על כול תשובה
    IGHJHJI
    דרך אגב המשטח שאני רצה עליו , הוא עשוי מגומי, בערך חצי מהמסלול כזה , וחלק בטון,
    וקניתי נעליים סאקוני ב400 שקל - נעליי ריצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין שם לכותרת

הוספת תגובה

• אין שם לכותרת - תגובה

יעל הראל
    29/08/2012

אוב שקנית נעליים טובות. אין דרך לדעת אם לטווח הארוך לא יכאבו לך שוב הבירכיים. אני ממליצה שתתחילי בהליכה שבה משולבים אינטרוולים של כמה דק' ריצה, כך שהחזרה לפעילות תהיה מתונה ולא תעמיס מידי על הבירכיים. כמו כן, הקפידי לנוח- שינה אפטובה של 7 שעות לפחות בלילה וגם יום מנוחה אחרי הריצה, כלומר אל תרוצי יום לאחר יום. נסי למצוא משטח ריצה פחות נוקשה מאשר בטון, עדיף דשא, רקורטן (=המסלול ש האיצטדיון). נסי לחזור לאורטופד ולבדוק אם את צריכה מדרסים. כמעט כל אחד צריך במיוחד מי שרץ. והדבר הכי חשוב, תהיי קשובה לגופך, אם כואב לך תפסיקי, אל תרוצי כנגד כאבים. (הקפידי גם לבצע חימום ושחרור טוב), בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו