כושר בבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כושר בבית
    נעם
    14/09/2012

שלום
    אני שנים מתאמנת בחדר-כושר ועושה הליכות ואופנייים יש פעמים שיותר יש םעמים שפחות אבל במינימום מנסה פעם פעמיים בשבוע הליכה/אופניים ולפחות פעם בשבוע חד"F

כעת הפסקתי עם החד"F וקניתי משקולות של 3 ו4 ק"ג בבקשה קשרו אותי לאתרים ותנו לי עצות איך להתאמן בבית
    אני מכירה שמכופפים את היד "עושים אגרוף" ובשיכבה, האם זה טוב גם על המיטה הרגילה,? שפושטים את הידיים לצדדים ומחזירים דרך החזה -תרגיל לחזה

והאם אם אמשיך עם הליכות ואופניים זה מספיק לעבודה על הרגליים ויריכיים או שיש עוד תרגילים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כושר בבית

הוספת תגובה

• כושר בבית - תגובה

יעל הראל
    19/09/2012

אסור לנו להפנות לאתרים בפורום כך שהכי כדאי שתגלשי בעצמך ותתבדקי. אני חושבת שהכי כדאי לך להיפגש עם מאמן/ת לפעם אחת ולקבל תכנית מסודרת שתוכלי לעשות בבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון קל ונוח !!!

שרית
    08/11/2012

היי שמי שרית ,

כול אחד בוחר לעשות ספורט בשיטה שונה או לפחות מנסה דרך רכיבה על אופניים ,הליכה
    לעיתים זה לא עובד ואנו מתייאשים , לאחר שניסיתי מס' דרכים נתקלתי במקרה במכשיר כושר שנקרא רצועות כושר האימון בו קל וכייף ניתן לשלב הרבה תרגילים והוא מתאים לכולם למתחילים ולמקצוענים , מחברים למוט ברזל או לעץ ומתאמנים , אני אישית מאוד מרוצה ייתכן גם לך !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו