מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הי אשמח לתשובה משתייכםעדי18/10/2012
ככה אני בת 33ילדתי לפני 10וחצי חודשיים שוקלת 63וגובה 1.56 לפני ההריון שקלתי 50ומאז הלידה לא מצליחה לרדת התחלתי ספורט במשך שבועיים 5פעמיים בשבוע במשך שעה הליכה מהירה .הורדתי המו מכמות המתוקים שהייתי אוכלת מה אפשר לעשות כדי שהבטן והירכיים יירדו?<כמה שורפיים בהליכה אני הולכת 4קמ האם זה טוב כמה צריך אשמח לעצות תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אשמח לתשובה משתייכם - תגובה
אודי ויטמן28/10/2012שלום עדי,
הליכות זה דבר נפלא שמומלץ לבצע על בסיס יומי של לפחות 30 דקות הליכה.
בעקרון רק הליכה אינה מספיקה והמלצתי היא לעבוד בחדר בכושר או שיעורי עיצוב וחיטוב על מנת לחזק את שרירי השלד ולחטב את הגוף.
כמו כן עניין התזונה חשוב לא פחות מהאימונים ועלייך להיצמד לתפריט תזונה מאוזן ומתאים אישית לך על מנת שתראי ירידה במשקל ובאחוזי השומן.
המלצתי היא לפנות לתזונאית שתתאים לך תפריט אישי.
את ההליכות שלך מומלץ לבצע בקצב של 6 קמ"ש ובצורה הדרגתית להעלות את הקצב לפי יכולתך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אשמח לתשובה משתייכם - תגובה
יעל הראל29/10/2012הי, אני ממליצה לך לקנות שעון דופק וכך תוכלי לראות באיזה דופק את וגם כמה קל' את שורפת. בנוסף, כדאי שתשלבי גם אימוני כוח ובעניין התפריט, כדאי לבדוק אותו גם. אני מאמינה שהבטן והיריכיים יתחטבו לאט לאט, אם תמשיכי עם הפעילות האירובית וגם תשלבי אימוני כוח. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)