מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להחזיר גוף שהיה לי לפני הריוןמישהי30/03/2013
שלום
אני 1.5 אחרי ניתוח קיסרי. התאמנתי לפני הריון וגם בהריון עד הלידה ממש. מיד לאחר הניתוח חזרתי להאמן בשבוע ראשון רק כיווץ שרירי בטן פנימיים. החל משבוע השני התחלתי הליכות ותרגילים לחזה וידיים, הכל הדרגתי. בהריון עליתי סה"כ 6 ק"ג.
היום אני רזה כפי שהייתי, ויש קוביות בבטן אבל לבטן יש צורה מוזרה עגולה כזאת ובנוסף כאשר אני מתכופפת רואים ממש עודף עור למרות שלא היתה לי בטן גדולה בהריון. לא נראה לי שיש לי הפרדות שרירי בטן וגם הרופאים אמרו שאין. איזה תרגילים אני יכולה לבצע. אגב, מאוד קשה לי עדיין לעשות תרגילים ל"בטן תחתונה" למשל אני שוכבת על הגב ומרימה רגליים ישרות ל-20-30 מעלות. איך לשפר את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך להחזיר גוף שהיה לי לפני הריון - תגובה
אודי ויטמן02/04/2013בדרך כלל אסור לבצע פעילות גופנית כ-6 שבועות לאחר הלידה, גם בניתוח קסרי.
בניתוח עצמו חותכים את שרירי הבטן ואסור לבצע כפיפות בטן לפחות 6 שבועות, יכול מאוד להיות שכבר עשית לעצמך נזק בשרירי הבטן, מומלץ להגיע לרופא לבדיקה. בפעם הבאה תתייעצי עם מומחה לפני שאת מתחילה בפעילות גופנית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך להחזיר גוף שהיה לי לפני הריון - תגובה
יעל הראל16/04/2013הגוף עובר שינוי גדול בעקבות ההיריון והלידה, מה שאת רואה עכשיו רק ילך וישתפר ויראה טוב יותר עם הזמן. אני ממליצה לך מאוד לבצע תרגילים לרחב בטני, הסתכלי גם באתר שלי על סגנון התרגול, הרעיון הוא להחזיר את טונוס השרירים בהדרגה ולאו דווקא על ידי כפיפות בטן רגילות. הדרך הנכונה ביותר היא לחזק את הרחב בטני ואז בהדרגה לחזק גם את יתר השרירים. השתמשי גם בכדטר פיטבול ותני לגוף זמן.. חלק גדול ממה שנראה כעודף זה העור שנמתח ולאו דווקא עודף שומן או רק ההחלשות של שרירי הבטן.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)