איך להחזיר גוף שהיה לי לפני הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להחזיר גוף שהיה לי לפני הריון
    מישהי
    30/03/2013

שלום
    אני 1.5 אחרי ניתוח קיסרי. התאמנתי לפני הריון וגם בהריון עד הלידה ממש. מיד לאחר הניתוח חזרתי להאמן בשבוע ראשון רק כיווץ שרירי בטן פנימיים. החל משבוע השני התחלתי הליכות ותרגילים לחזה וידיים, הכל הדרגתי. בהריון עליתי סה"כ 6 ק"ג.
    היום אני רזה כפי שהייתי, ויש קוביות בבטן אבל לבטן יש צורה מוזרה עגולה כזאת ובנוסף כאשר אני מתכופפת רואים ממש עודף עור למרות שלא היתה לי בטן גדולה בהריון. לא נראה לי שיש לי הפרדות שרירי בטן וגם הרופאים אמרו שאין. איזה תרגילים אני יכולה לבצע. אגב, מאוד קשה לי עדיין לעשות תרגילים ל"בטן תחתונה" למשל אני שוכבת על הגב ומרימה רגליים ישרות ל-20-30 מעלות. איך לשפר את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך להחזיר גוף שהיה לי לפני הריון - תגובה

אודי ויטמן
    02/04/2013

בדרך כלל אסור לבצע פעילות גופנית כ-6 שבועות לאחר הלידה, גם בניתוח קסרי.
    בניתוח עצמו חותכים את שרירי הבטן ואסור לבצע כפיפות בטן לפחות 6 שבועות, יכול מאוד להיות שכבר עשית לעצמך נזק בשרירי הבטן, מומלץ להגיע לרופא לבדיקה. בפעם הבאה תתייעצי עם מומחה לפני שאת מתחילה בפעילות גופנית.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך להחזיר גוף שהיה לי לפני הריון - תגובה

יעל הראל
    16/04/2013

הגוף עובר שינוי גדול בעקבות ההיריון והלידה, מה שאת רואה עכשיו רק ילך וישתפר ויראה טוב יותר עם הזמן. אני ממליצה לך מאוד לבצע תרגילים לרחב בטני, הסתכלי גם באתר שלי על סגנון התרגול, הרעיון הוא להחזיר את טונוס השרירים בהדרגה ולאו דווקא על ידי כפיפות בטן רגילות. הדרך הנכונה ביותר היא לחזק את הרחב בטני ואז בהדרגה לחזק גם את יתר השרירים. השתמשי גם בכדטר פיטבול ותני לגוף זמן.. חלק גדול ממה שנראה כעודף זה העור שנמתח ולאו דווקא עודף שומן או רק ההחלשות של שרירי הבטן.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו