מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמותקרן25/05/2013
שלום
אני סטודנטית כך שמרגישה שהזמן שלי די דחוק
אני מתמידה בשחייה פעם בשבוע לעיתים פעמיים עושה 10 בריכות (הכוונה להלוך חזור
בבריכה רגילה) האם זה מספיק? או שכדי לי לנסות "לדחוס" עוד וכמה? לוקח לי בסביבות ה-25 דק' . האם כדי לבצע אימון אחד ארוך במקום שניים
עוד שמתי לב שמאז שהתחלתי לשחות בגלל לחץ הזמן אני עושה פחות אימוני כושר
יש פעמים שעושה לפחות אחד בשבוע אבל יש שבועות שזהו האימון היחידי,
אם מארגנת נכון את הזמן אז עושה עוד אחד או במקרה הטוב 3
והאם כדי וזה שווה משהו אימון קיקבוקס ולרכב על אופניים רק פעמיים בחודש
ואם הליכה ספורטיבית פעם בשבוע מועילה?
אני רזה וחטובה אבל רוצה לשמור על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמות - תגובה
אודי ויטמן28/05/2013שלום קרן,
כל הכבוד שאת מבמעת פעילות גופנית ומודעת לכושר.
כמובן שרק פעמיים בשבוע שחייה של כ 25 דקות זה ממש לא יתרום לחיטוב, חיזוק או כושר בסיסי ביותר.
המלצה שלי לפנות קצת יותר זמן איכות, להתאמן כנגד התנגדות כגון: חדר כושר, גומיות, פילטיס ועוד, כמובן להוסיף פעילות אירובית שגם תהני ממנה.
אם יוצא לך 3 פעמים בשבוע כשעה כל אימון זה נהדר.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)