מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התי יהיו תוצאותאלה28/05/2013
שלום רב,
אני תמיד הייתי מלאה.... מאוד מלאה- עם גובה 156 שקלתי 85-87 קג.
בהריון אחרון ירדתי 12 קג. אחרי לידה עוד 4 ושקלתי 71 קילו. לאושר שלי לא היה סוף.
חודש אחרי לידה התחלתי שוב לעלות במשקל.
כשהגעתי למשקל של 76 קג, החלטתי שאני לא רוצה לחזור אחורה והתחלתי לעשות הליכות של שעה כמעט כל יום (6 ימים כן ויומיים לא). מרחק של 6 קילומטר. אחרי כחודש התחלתי לשלב את ההליכות עם ריצות (עד כמה שאני יכולה). פחות או יותר משתדלת לשמור על תזונה נכונה.
אך למרות הכל אין תוצאות! כבר יותר מחודשיים אני עושה הליכות אך המשקל עומד במקום.
ללכת לחדר כושר אין לי זמן. מה עליי לעשות?
תודה מראש.
אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התי יהיו תוצאות - תגובה
אודי ויטמן29/05/2013שלום אלה,
כל הכבוד על המאמצים!!!
המלצתי היא ללכת לייעוץ תזונתי על מנת לבדוק את התזונה שלך האם היא מאוזנת ונכונה בהתאם לקצב חילוף החומרים שלך ובהתאם לפעילות שאת מבצעת.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה. עוד שאלה
אלה30/05/2013שלום,
היום הייתי אצל רופא אורטופד בגלל כאבי רגליים.
רופא אסר עליי לעשות הליכות וריצות. אמר שאפשר להחליף את הליכות ברכיבה על אופניים.
השאלה האם זה באמת תחליף להליכות? האם אפשר לרדת במשקל כשרוכבים על אופניים?
אם כן, כמה זמן מומלץ לרכוב כל יום? באיזו מהירות?
תודה,
אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה. עוד שאלה - תגובה
אודי ויטמן02/06/2013הי אלה,
בהחלט רכיבה על אופניים יכולה להחליף ריצה או הליכה, זו גם פעילות אירובית.
אני מציע לך להתחיל בצורה הדרגתית ומתונה, כאשר התחילי ברכיבה של בין חצי שעה לשעה בהתאם ליכולת הפיזית שלך ולכושר הגופני.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)