בבקשה זקוקה לידע על אליפטיקל!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה זקוקה לידע על אליפטיקל!!
    iren
    21/06/2013

שלום,
    אני מעוניינת לרכוש אליפטיקל לשימוש ביתי מאחר ונאמר לי שהוא עדיף מאופני כושר.
    אני מעוניינת לדעת האם הוא באמת עושה את העבודה ומחזק את הכושר הגופני כי המטרה שלי היא חיטוב, אני משתדלת לשלב הליכה וריצה 3 פעמים בשבוע וגם קיקבוקס ותרגילי בטן אך עם העומס של לימודים ועבודה לפעמים אין לי זמן לצאת להליכה/ריצה ויוצא שאני "מוותרת" וכך גם מפסיקה את הפעילות, אין לי עודף משקל אבל יש צורך בחיטוב.
    מכאן שאני נורא מבולבלת עשיתי מחקר מקיף על אליפטיקלים באינטרנט יש חשמלי ומכני אני ממש לא יודעת איזה כדאי לרכוש?!!!!
    בבקשה זקוקה לעזרתכם!!!!!!
    נ.ב
    הוספתי קובץ עם התמונה של האליפטיקל חשמלי מבית יורק והנה המפרט שלו:

קרוס-טריינר משוכלל ורב-עוצמה. דגם חשמלי מגנטי מסיבי ואיכותי ברמה גבוהה.
    משלב הליכה, ריצה, טיפוס וסקי לשריפת קלוריות מואצת.
    בעל תנועה אליפטית מושלמת - להגנה על הברכיים והקרסוליים.
    שינוי התנגדות ממוחשב ע"י חוגה סיבובית דיגיטלית.
    מיסבים תעשיתיים אטומים. תנועה מגנטית חרישית.
    גלגל תנופה כבד לפעולה חלקה במיוחד - בכל דרגות הקושי.
    הדוושות מתכווננות ל 3- מצבים - לשינוי אורך הצעד.
    גובה הדוושות מתכוונן ל 4- מצבים - לשינוי המסלול האליפטי.
    ידיות סקי ארגונומיות – לחיזוק פלג הגוף העליון.
    ידיות אחיזה קבועות – לאימון פלג הגוף התחתון.
    אפשרות תנועה קדימה ואחורה - להפעלת קבוצות שרירים שונות ולשיפור הקואורדינציה.
    מד דופק מובנה + מד אחוזי שומן + 12 תוכניות אימון + בקרת דופק מטרה.
    צג משוכלל עם תאורה אחורית וספרות צבעוניות וגדולות במיוחד.
    תצוגת מהירות, זמן, מרחק, קלוריות, דופק, עומס, סל"ד, התאוששות וסורק נתונים אוטומטי.
    גלגלים לניוד ואחסנה.
    אורך 108 ס"מ
    רוחב 62 ס"מ
    גובה 150 ס"מ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בבקשה זקוקה לידע על אליפטיקל!! - תגובה

אודי ויטמן
    25/06/2013

שלום לך,
    אלפטיקל זהו באמת המכשיר הטוב ביותר שקיים היום הן לכושר הגופני והן לחיטוב ועיצוב הגוף, המלצה שלי היא פשוט להגיע לחנות ולנסות בעצמך את המכשירים השונים על מנת לבדוק מה הכי נוח לך, אין הבדל בין מכשיר מכני לחשמלי.
    בהצלחה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

iren
    25/06/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה זקוקה לידע על אליפטיקל!! - תגובה

יעל הראל
    01/07/2013

האליפטיקל באמת מכשיר מצויין וייתן לך מענה הולם, אני כן חושבת שעדיף לקנות מכשיר מגנטי, לעיתים רבות המכשיר המכני "קשה" ולא נעים לעבודה, במיוחד למי שמשקל גופו נמך יחסית (וזה מניסיון עם לקוחות רבים שלי שקנו ולא היו מרוצים ).
    וכמובן כמו שאודי אמר- הכי, הכי חשוב לנסות אותו בעצמך, לא לקנות דרך האינטרנט או מהמלצה של חבר/ה...
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אליפטיקל המשך..

iren
    07/07/2013

היי יעל,
    תודה על התגובה.
    עכשיו אני יודעת שעדיף לרכוש אליפטיקל חשמלי.
    אני יודעת שפחות עדיף לרכוש את המכשיר דרך האינטרנט הבעיה היא שאני גרה בבאר שבע ועברתי את כל חנויות שיש לנו ואלה 2 חנויות סה"כ ולא מצאתי מכשיר העונה לצרכיי.
    אני ממש רוצה לרכוש את המכשיר שהצגתי בפניכם בפורום והוא גם לא יקר יחסית השאלה אם את חושבת שהוא יכול לעשות את העבודה?!
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו