צריבה וכאב בגרון במהלך ריצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה וכאב בגרון במהלך ריצה
    נטשה
    26/08/2013

שלום, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה שוב ושוב.. במהלך ריצה כבר בכמה דקות הראשות הגרון שלי מתחיל לכאוב ולצרוב בצורה שלא נותנת לי להמשיך לרוץ ואני נאלצת ללכת והצריבה הזו ממשיכה עוד שעה לפחות ..
    אני לא אוכלת לפני , ושותה בדרך כלל או מים או קפה לפני הריצה..
    פניתי לרופא כללי והוא אמר שאלו מיצי קיבה כנראה , או שזה יכול להיות במקרה הכי גרוע קשור לסיבולת לב ראה..
    אשמח לעזרה !;)
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צריבה וכאב בגרון במהלך ריצה - תגובה

יעל הראל
    01/09/2013

הי, האם את מעשנת? זו גם יכולה להיות סיבה. נסי לנשום מהאף.. ככה הפה פחות מתייבש ואז אולי ישרוף פחות.
    ייתכן שזה אכן מיצי קיבה ואז ניתן לקחת סוכריית ״טאמס״ לפני הריצה וזה אמור להפחית את הצריבה.
    האופציה האחרונה היא באמת שזה נובע מסיבולת לב ריאה לא מספיק מפותחת וזה יעבור ברגע שהגוף יתרגל, זה אומר גם להמשיך לקיים מס׳ אימונים בשבוע ולהתמודד עם האי נוחות עד שהכושר ישתפר והכאב יחלוף.
    בהצלחה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה רבה!

נטשה
    01/09/2013

אז קודם כל תודה רבה!
    אני לא מעשנת , ואני משתדלת להתאמן הרבה , לא רק ריצות , תרגילים וכו.
    אני בת 18, ואני משתדלת לנשום מהאף וזה לא עוזר וההרגשה שלא נכנס מספיק אוויר..
    והיכן קונים את הסוכריה הזו?
    תודה מראש נטשה;)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה רבה! - תגובה

יעל הראל
    06/09/2013

שמחתי לשמוע שאינך מעשנת ושאת מתאמנת הרבה. את הסוכריה קונים בכל בית מרקחת ללא מרשם רופא. בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו