מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משקל נמוך ובטן בולטתאודליה02/09/2013
שלום!
אני בת 32 + 2 ילדים קטנים, רזה במראה וגם במשקל (45 ק"ג לגובה של 1.56 מ').
לפעמים שוקלת קצת פחות מזה...
הבעיה שיש לי בטן בולטת ברוב הזמן. אני במראה הכללי רזה אבל ההיקף של הבטן גדל במהלך היום. אני יכולה לקום בבוקר עם בטן שטוחה מאוד, עד שמרגישים את העצמות, אבל ברגע שאני אוכלת משהו קטן, אני מתנפחת מיד.
שאלתי היא, איזה סוג של ספורט יכול להתאים לבעיה זו? והאם יש מזונות שיכולים להפחית את הנפיחות?
אני עוסקת בספורט במכון כושר, בדרך כלל פעמיים או שלוש בשבוע, זומבה, מדרגה, עיצוב וחיטוב, הכולל גם כפיפות בטן לאחר אימון אירובי בתחילת השיעור ולפעמים פילאטיס.
אני מודה שאני לא מקפידה לאכול נכון לפני ואחרי האימונים.
בנוסף, רציתי לדעת האם אימון פילאטיס נחשב לאימון אירובי מבחינת המזונות שאחרי האימון על מנת לבנות שרירים?
שמח לקבל תשובות, בעיה זו מאוד מפריעה לי וגורמת לי לעקוב אחרי כל מה שאני מכניסה לפה, ולפעמים מדלגת על ארוחות כדי לא להבליט את הבטן....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל נמוך ובטן בולטת - תגובה
יעל הראל15/09/2013הי, אני מציעה שתעבדי יותר על הרחב בטני= השרירי שמקיף את הבטן ולאו דווקא בצורת כפיפות בטן שמחזקות את הישר בטני, אלא במנח של שכיבות סמיכה למשל, ישנם תרגילים רבים, התייעצי עם מדריכי חדר הכושר שבו את מתאמנת.תרגילים כאלה בעיקרון מצרים את ההיקף של הבטן.
באופן מפתיע גם פעילות אירובית כגון ריצה משפרים את מראה הבטן, נסי לעשות פעילות אירובית 4-3 פעמים בשבוע בנוסף לאימון הכוח...
ייתכן שהעמידה שלך והיציבה לא נכונים ואז את מקשיתה את הגב ולמעשה הבטן נעשית בולטת יותר. ייתכן שמדובר בכלל במשהו עיכולי ניסית לקחת פרוביוטיקה או לבדוק את העניין עם גסטרולוג או אפילו בשלב ראשון עם רופא המשפחה..?
בנוגע לשיעור פילאטיס זה אימון ששקול לאימון אנאירובי- או אימון כוח ויש לאכול אחריו שילוב של חלבון ופחמימה, בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)