קורס מאמני כושר בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קורס מאמני כושר בהריון
    לאו
    13/09/2013

שלום, אני מתאמנת כבר מעל לשנתיים בין 3-5 פעמים בשבוע באימוני אירובי ובודי פאמפ (שיעורי עיצוב עם משקולות).
    נרשמתי לקורס מאמני חדר כושר ואז נכנס תי להריון. אני אמורה להתחיל את הקורס בסוף חודש הבא בו אני אהיה בשבוע 17 בערך. כשפניתי למקום אליו נרשמתי אמרו לי שאין שום מניעה לעשות את הקורס במהלך הריון שכן רוה השיעורים הם שיעורים תאורטיים ופחות פיזיים. אני מניחה שהם פחות אובייקטיביים שכן האינטרס שלהם הוא שיהיו כמה שיותר תלמידים.אשמח לשמוע חוות דעת, והאם מישהי עברה את הקורס במהלך הריון..תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קורס מאמני כושר בהריון

הוספת תגובה

• קורס מאמני כושר בהריון - תגובה

יעל הראל
    15/09/2013

קודם כל מזל טוב! אני חושבת שבאמת חלק גדול מהתכנים בקורס הם עיוניים,כך שלא צריכה להיות בעייה, אבל את צריכה לברר מה מבחני הסיום דורשים, כי מבחן הסיום הוא מעשי ותדרשי לבצע חלק מהתרגילים. בעיקרון, אני אימנתי גם בשבוע 40 :-) כך שאפשר לעשות הרבה במהלך ההיריון אבל ישנם בהחלט גם תרגילים רבים שלא ניתן לבצע, ומשקלים כבדים שלא להרים בשום פנים(!!)
    ממליצה לך לדבר עם מנהל הקורס ולתאם איתו מה יהיו הדרישות שלך ולבדוק אם תוכלי לעמוד בזה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו