האגן נתפס לי בריצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האגן נתפס לי בריצות
    דיאנה
    19/09/2013

א יודעת למה זה קורה לאחרונה אבל בימים האחרונים אני לא מסוגלת לרוץ מעבר ל500 מטר רצוף,אני מרגישה כאבים באגן וכל האגן נתפס לי
    והקטע שאני לא אוכלת לפני הריצה בכלל,ואם אני כן אוכלת זה בהפרש של חצי שעה וזה גם משהו קל.
    כל עוד לא אכלתי אף פעם לא קרה לי שהאגן נתפס באמצע ריצה.בעלי אף עשה לי לפני ריצה מסאז' באזור ומרח קרמים וממש פינק אותי,הרגשתי נהדר אבל ברגע שעברתי את הכמה מאות מטרים אני הרגשתי ממש כאבים באזור

האם זה יכול להעיד על משהו או שזה לפעמים קורה? אני חייבת להגיד שבתקופה האחרונה עם החגים הרשתי לעצמי לאכול קצת יותר ועליתי 2-3 קילו אבל אני לא חושבת שזה קשור,פשוט ביומיים שלוש האחרונים אני מתחילה ריצה לא עוברת את החצי קילומטר ואני לא מסוגלת
    בגלל כאבים באגן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האגן נתפס לי בריצות

הוספת תגובה

• האגן נתפס לי בריצות - תגובה

יעל הראל
    19/09/2013

ייתכן שמדובר בקרנה מהגב, ייתכן שאת פשוט צריכה לבצע חימום טוב ולפני הריצה ורק אז להתחיל לרוץ בהדרגה. אני מציעה שתגשי לאורטופד ותראי לו בדיוק את המקום שמגביל אותך וכך תוכלי גם לקבל הפנייה לצילום במידת הצורך.
    לא נראה לי שעניין האוכל מהווה מקור לבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו