מידע רפואי
פורומים
- לימודי רפואה
- טיפול משפחתי, קשר משפחתי
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- רפואת עור משלימה
- וטרינריה
- חיסונים לילדים, מחלות זיהומיות
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- פסיכיאטריה
- זהות מינית, תפקוד מיני
- הפלות חוזרות
- סרטן העור, מלנומה, נקודות חן
- רפואת שיניים
- ניתוחים גינקולוגים בלייזר
- רפואת תינוקות, טיפול בתינוקות
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליעזר גירש
אמבריולוג קליני בכיר מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).ד"ר אסנת רזיאל
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל
- שרפת קולוריות ברכיבה על אופנייםאלה22/10/2013
שלום רב,
אני רוכבת על אופניים 4 פעמים בשבוע כשעה (12 ק"מ). יש לי אופניקציה בסלולרי להליכה, שמראה שאני שורפת כ-1200 קולוריות.
האם שריפת קולוריות ברכיבה על אופניים זהה לשריפת קווריות בהליכה?
תודה, אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרפת קולוריות ברכיבה על אופניים - תגובה
אודי ויטמן30/10/2013שלום אלה,
שריפת הקלוריות משתנה בהתאם לסוג הפעילות ולרמת העצימות, כמו כן באפליקציה שיש ברשותך, תבדקי האם זה מודד לפי קצב הלב או לפי סוג הפעילות שאת מבצעת.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם רומנטיים?
האם אתם רומנטיים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד