מידע רפואי
פורומים
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
- פטרת ציפורניים
- חרדה חברתית
- בעיות פוריות - תמיכה
- סוכרת אנדוקרינולוגיה
- פוד קואצ'ינג, אימון להרזיה
- זהות מינית, תפקוד מיני
- אטופיק דרמטיטיס, אסטמה של העור
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- הפרעות קשב וריכוז
- כושר גופני לנשים
- צליאק
- טרשת נפוצה
- שרירנים ברחם - מיומה
- אורתופדיה - כירורגית כף יד
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.
- אימונים ארוכיםמירי27/10/2013
היי,
אני מתאמנת 4 פעמים בשבוע כל אימון 3 שעות הכוללים בעיקר סטים ללא מכשירי כושר של העלאה והורדת רגלים בעמידה+סקוואט, כפיפות בטן, אלכסונים ועוד תרגילים אשר מחטבים את הגוף.
האם אימונים כאלו ארוכים יכולים להזיק לגוף? האם אימון יותר קצר יכול להיות אפקטיבי באותה מידה? אם אני מגיעה הביתה מאוחר מהעבודה, אני אוכלת ארוחה גדולה שכוללת פחמימות וחלבונים, האם אני חייבת לאכול משהו אחרי אימון כזה משום שהשעה מאוחרת.
אודה לתשובה בהקדם:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימונים ארוכים - תגובה
אודי ויטמן30/10/2013שלום מירי,
בהחלט אימון שאורך יותר משעה יכול לגרום יותר נזקים מתועלת, כמובן שתלוי בעצימות של האימון, התאוששות הגוף לאחר המאמץ של היום הקודם, ותזונה נכונה שבונה את השריר וגורמת לו להתאושש טוב יותר. לאחר האימון את חייבת לאכול ולהכניס פחמימות וגם חלבונים (לא חייבת ארוחה גדולה).
המלצה שלי היא: לבצע אימון של עד שעה כנגד התנגדות וכחצי שעה פעילות אירובית כלשהי, כך לא תגרמי עומס מיותר על הגוף והשרירים.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?