מידע רפואי
פורומים
- יחסים, זוגיות ונישואין
- שומנים בדם, מחלות לב
- נכויות, אחוזי נכות
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בחירת שם לתינוק, שמות לתינוקות, נומרולוגיה
- המופיליה
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול
- אלצהיימר, דמנציה - טיפול לא תרופתי
- אלימות במשפחה
- ויטמינים תוספי מזון
- טיפול תרופתי להרזיה וניתוחים בריאטריים
- מחלות ריאה אסטמה
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- טיפול בכאב ואלרגיות- דיקור נוירו סנסורי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
- חיטוב ומיצוקגפן23/11/2013
העור בירכיים ממש רפוי ואני תוהה האם 3 פעמים של חיטוב( כמו סטודיו סי) שאחת מהפעמים היא חיטוב אירובי, יכולים לסייע ותוך כמה זמן לצפות לתוצאות?
ואם לא מה כן?
אגב אני לאחר ירידה במשקל של כ 8 ק":ג ולידות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה בנושא
גפן23/11/2013אני 156 שוקלת 51 ואחוזים 23 יכולה לרדת ל 17 אחוזי שומן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה בנושא - תגובה
יעל הראל25/11/2013לרדת ל 17 אחוזי שומן זה מאוד קשה וזה גם מאוד נמוך לאישה, אני לא חושבת שזה בריא עבורך, 23% זה מרשים מאוד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי סטודיו סי מאוד עזר
הילה24/11/2013הייתה לי אותה בעיה , ולי סטודיו סי מאוד עזר
חשוב להתמיד ולהגיע לפחות פעמיים לחיטוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיטוב ומיצוק - תגובה
יעל הראל25/11/2013החיטוב בהחלט יעזור לתת מראה אסוף יותר, אבל לא יפתור לגמרי את מראה העור הרפוי, כי זה פשוט עור שנמתחאני מניחה שתוך חודשיים בערך כבר ניתן לראות שינוי.
לפעמים אימון אינטנסיבי יותר כמו ריצה יכולה לעשות שינוי בכל אופן, זה מאוד אישי ומשתנה מאישה לאישה. אני בכל מקרה ממליצה להמשיך בפעילות הגופנית. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיטוב ומיצוק - תגובה
יעל הראל15/12/2013הי, העור נמתח ולכן אינ מרוצה מהמראה שלו, לא תמיד זה ניתו לשינוי, אבל ללא ספק, חיטוב ישווה ליריכיים מראה טוב יותר. יש לך משקל מצוין ואחוזי שומן נמוכים מאוד, לרדת ל 17% זה מאוד קשה ודורש תפריט דל מאוד והמון ספורט. לדעתי את במקום מעולה וחבל לך להשתגע :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?