לא יורדת במשקל במשך חודש וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יורדת במשקל במשך חודש וחצי
    יעל
    25/09/2017

הי, בת 24, שוקלת 63, גובה 1.7 כל חיי הייתי בדיאטות שונות, כל פעם יורדת ולאט לאט מעלה וכו, לאחרונה התחלתי דיאטה עם תפריט של 1200 קלוריות, ארוחות מסודרות, ובפעם הראשונה התחלתי לעשות אימוני כח, 4 פעמים בשבןע אירובי פלוס כח.
    כבר חודש וחצי אני בתהליך, ולא יורדת בכלל במשקל. מתוסכלת מאוד. האם נכון לחשוב שאין ירידה בגלל עליה במסת שריר? או שאם רוצים לרדת במשקל לא נכון לעשות כח?
    אשמח לעזרה ממש מיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• אל תתיאשי!

יעל הראל
    26/09/2017

הי, מכיוון שאת מתארת את עצמך כמי שעשתה דיאטות בעבר, את צריכה לדעת שהגוף, בכל פעם, מקשה יותר על תהליך הירידה במשקל, הוא כאילו "מתייעל" ואז אם פעם ירדת בקלות עם תפריט של 1200 קק"ל אז בפעם הבאה, הוא כבר יצטרך פחות כדי לרדת, וזה אכן קשה. אגב, זו הסיבה, שלא מומלץ "לשגע" את הגוף בדיאטות שונות כל הזמן.
    אני חושבת שיכול מאוד להיות שהעלית מסת שריר ולכן לא ראית ירידה, אבל את זה את צריכה לבדוק אצל דיאטן או מאמן כושר שיש להם מכשיר למדידת מסת שומן ושריר.
    נסי לעשות אימון כוח דינמי, בסגנון HIIT אם את מכירה, או אימון אינטרוולים שמשלב גם פעילות אירובית וגם כוח ותמשיכי ככה. אם לא תראי ירידה, תבדקי היקפים, לפעמים יורדים באחוזי שומן אבל לא רואים ירידה רצינית במשקל.
    בנוסף, שווה לך לבדוק את התפריט שלך אצל דיאטן שיראה כמה פחמימות ושומן יש בו, לפעמים שינוי קטן בהרכב התפריט, יכול לעשות שינוי גדול. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו