כאבי גב בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב בהריון
    דפנה
    03/01/2009

הי,, אני בת 35, כרגע בחודש שביעי וסובלת מכאבי גב, האם יש לכן עצה כיצד אני יכולה להקל על הכאבים בעזרת תרגילים מתאימים? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב בהריון

הוספת תגובה

• פעילות לתנועתיות האגן..

יעל הראל
    03/01/2009

הי, דפנה, אני מניחה שאת סובלת מכאבי גב תחתון שנגרמים מהעומס שהבטן יוצרת כיוון שהיא מגדילה את הלורדוזה (=הקשת) המותנית. אם אכן הכאב הוא בגב התחתון ניתן לבצע תרגילים בעמידה, בישיבה ובשכיבה שממוקדים בהנעת האגן ובשיפור התנועתיות שלו, תרגילים כגון סיבובי אגן בעמידה, בעמידת 6 ותרגילים רבים נוספים, בנוסף ניתן להעיזר בכדור הפיטבול (הכדור הגדול) ולבצע עליו תרגילים רבים. אני ממליצה לך חפש באינטנט אתרי וידאו שבהם תוכלי למצוא הדגמה של התרגילים, מקווה שהם יעזרו לך, אשמח לשמוע אם זה עזר.
    בהצלחה, יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף

ענת פלדמן
    03/01/2009

מסכימה עם כל מילה של יעל.
    מה שגם עזר לי מאד בהריונות: שכבי על הגב, הביאי ברכיים לכוון החזה - כמה שהבטן מאפשרת... ידיים על הברכיים ועשי סיבוב עם הברכיים בעדינות פעם עם כוון השעון ופעם נגד כוון השעון כשאת מצמידה את המתנית לרצפה וממסז'ת אותה.
    האם שחייה היא אופציה מבחינתך? מאד יכול להקל, אם זו אפשרות ריאלית אנחה אותך מה כדאי לעשות במים
    את יכולה להעזר בשיטת EFT שמפחיתה משמעותית כאבים- טפיחות במרידיאנים (במקום המחטים של הדיקור הסיני) אשלח לך כתבונת שלי בנושא אם את בעניין.(התפרסמה בזמנו ב BEOK)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו