מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי ענת :)לירון פרידמן14/01/2009
יש לי שאלה.. היום רצתי 4 ק"מ- ריצה קלה מאוד. בסביבות ה: 6:20 דקות לקילומטר. הריצה הקלה הזו לא הייתה לי קשה ואיפשרה לי לרוץ בכיף. בשאר הפעמים שרצתי, הגעתי ממש באפיסת כוחות לסיום, ואחרי 3 ק"מ כבר הרגשתי קושי רב. מה כדאי לעשות לדעתך? להמשיך לרוץ לרוב כך- קל או לרוץ יותר מהר? גם מבחינת שריפת הקלוריות והשומנים ריצה קלה מורידה פחות לא? תודה רבה מראש :) נ.ב. אני בת 20 משקל 50 גובה 1.64 :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי לירוני
ענת פלדמן14/01/2009רוצי בכיף, את יכולה להישאר עם הריצה הזאת - שוב, בהנאה ובקלילות. את גם שורפת יופי שומנים, בדופק של 70 אחוזים מהדופק המירבי שלך. הרעיון הוא להנות, עם הזמן אני בטוחה שתוכלי להגביר את הקצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתם סקרנות
אהרון14/01/2009למה חשוב לך להיות בתת-משקל? ספורט כולל ריצה תמיד מומלץ אבל במקרה שלך המטרה לא צריכה להיות הרזיה. את כבר בגבול התחתון של טווח משקל תקין. רזה מדי אינו בריא אינו אסתטי, אינו סקסי. (יהיו שיגידו "עניין של טעם")
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלילה אהרון..
לירון פרידמן15/01/2009אני שומרת על המשקל.. לפעמים מעלה קילו או מורידה- אבל אני אוכלת נכון. אל תדאג אני לא מרעיבה את עצמי, אני מודעת- תמיד כדאי לשרוף שומנים באירובי- אם כבר עושים. ואני עושה ספורט כדי לשמור על כושר בעיקר. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
אהרון15/01/2009ענת תרשה לי להשתמש בביטוי שלה: המודעות וההתמדה שלך מעוררות השראה. יישר כוח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאהבה לשניכם :))
ענת פלדמן15/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)









