תרגילי אירובי....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרגילי אירובי....
    לירן
    02/02/2009

שלום! אני מכירה הרבה סוגי ספורט וכבר יצא לי לנסות הרבה.. אך מעולם לא ניסיתי אירובי.. אולי רק בשיעורי ספורט קצת.... לא משו רציני.... הייתי רוצה בבקשה קצת מידע על האירובי, כמה זמן פעילות רצויה של אירובי אורכת בדרך כלל.... אילו תרגילים זה כולל.... האם עובדים עם מכשירים כמו בחדר כושר? כמה זמן בערך יקח לגוף להתחטב ולהתעצב על ידיי פעילות של אירובי פעם בשבוע? ועוד דבר.... כמעט תמיד אני רואה בנות שעושות אירובי, ויש להן גוף פצצה! מותניים צרות וגוף מעוצב בדיוק כמו שגוף של אישה צריך להראות.... אייזה סוג של ספורט מחטב ומעצב את הגוף הכי טוב? האם זה נכון שאירובי הוא הטוב מכולם? אשמח לתשובה בהקדם. תודה ויום נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרגילי אירובי....

הוספת תגובה

• אירובי בהמון צורות....

יעל הראל
    03/02/2009

הי, לירן, לא ציינת בת כמה את ומעניין אותי לדעת זאת וגם לדעת אילו סוגי ספורט ניסית בעבר, בכל אופן אירובי יכול להתקיים בהמון צורות, לדוגמא שיעור אירובי ריצפה: שיעור בו לנמדים צעדים שיוצרים קומבינציה (כמו ריקוד קטן), בשיעור יש מוסיקה קצבית שמעלה את הדופק ובאופן הזה הדופק נשמר, ישנו גם שיעור אירובי מדרגה- המתקיים על מדרגה אירובית גם בו מלמדים קומבנציה, שמתבצעת בהתאם למוסיקה קצבית- אני אישית מאוד אוהבת את השיעור הזה, הוא מהנה, מעלה את הדופק ועובר בצ'יק. כמובן שישנם גם שיעורי אירובי נוספים: ספיננינג, קיקבוקס ושיעורים שמשלבים חלק אירובי ולאחר מכן חלק של תרגילי כוח (עבודה עם משקולות, גומיות וכדורים).בנוגע לשאלתך, איזה סוג ספורט הכי מעצב, אין לכך תשובה חד משמעית, אני חושבת שהדבר הנכון הוא לשלב פעילות אירובית (ריצה, הליכה, שחיה, רכיבה, שיעורי אירובי, ספיננינג, קיקבוקס וכו'...) עם אימון כוח. בגדול הפעילות האירובית משפרת את הסיבולת, תורמת לפיתוח מערכת הדם והנשימה ובכך יתרונה . יכולה לומר לך בוודאות כמה זמן ייקח לך להתחטב כי זה תלוי בהרבה גורמים כגון האם את סובלת מעודף משקל, האם התאמנת בעבר וכו' מה שבטוח הוא שאם תשלבי 3-4 אימונים אירוביים של 30-45 דק' כל אימון ו 2-3 אימוני כוח של 35-40 דק' בשבוע, תתחטבי ותתעצבי בהדרגה ובאופן בטוח. בהצלחה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה :)

לירן
    04/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכיף :-) תעדכני איך הולך...

יעל הראל
    04/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו