שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מאי
    03/02/2009

אני בת 22 ושוקלת 55 על 1.62 יש לי בעיה שמציקה לי מאוד!!! הפנים שלי מאוד קטנות וצרות אבל מבנה גופי רחב יחסית..כשאני מגיעה למשקל 50 אז המבנה הרחב לא כל כך מורגש אבל מצד שני על המשקל שאני נמצאת בו עכשיו(55) המותניים שלי נראות קטסטרופה.. הבעיה שלי היא שאני פוחדת לרדת 5 קילו כי אם אני ארד אותם הפנים שלי יראו עוד יותר רזות ממה שהן עכשיו ואני ממש לא רוצה בזה.. מצד שני אני מאוד לא אוהבת את "השניצלים" במותניים..אני ממש לא יודעת מה לעשות..אם אני אמשיך לאכול כרגיל ויעשה ריצה של שעה 3 פעמים בשבוע..האם המותניים ירדו??ומה זה יעשה לי לפנים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מאי יקרה

ענת פלדמן
    03/02/2009

את ממש צודקת. אנחנו לא יכולים "לשלוט" על היכן בדיוק יראו את הקילוגרמים על גופינו. אם היה אפשר היית מעבירה אותם מהמתניים לפני אני מניחה, או לפחות "מכוונת" לרזות רק במתניים מבלי שהדבר יראה גם בפנים. את זה אי אפשר כאמור לעשות. את זוכרת אם כששקלת 50 קילו אכן הפנים היו רזות מאד?
    מה כן אפשר לעשות?
    ריצה של שעה (מעט מוגזם לטעמי, גם הליכה מהירה יכולה לעשות את העבודה ואפילו עדיפה) 3 פעמים בשבוע היא נכונה וטובה לבריאות שלך וגם לשריפת שומנים. אם "לאכול כרגיל" זה אומר בריא, מאוזן, ללא ג'אנק, שותה רק מים, מקפידה על ירקות ושתי מנות פרי ביום אז כן, תאכלי כרגיל. שלבי תרגילי כוח לכל הגוף וגם לאזור הבטן והמתניים.
    מבנה הגוף שלנו הוא נתון קבוע. בכל מקרה קבלי את עצמך כמו שאת. המשיכי בתזונה הנכונה ובפעילות הגופנית משום הבריאות ולשם דרך חיים מאוזנת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו