ועוד שאלה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ועוד שאלה..
    לירון פרידמן
    04/02/2009

אני עושה הליכות של כשעה. ובעבר שאלתי אותך מה הדופק הרצוי ואמרת לי 140-150. העניין הוא שהדופק שלי מגיע ללא- יותר מ- 120. וחוץ מלקחת איתי משקולות כדי להעלות את הדופק, יש עוד דרך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ועוד שאלה..

הוספת תגובה

• לירוני

ענת פלדמן
    04/02/2009

דעי, שגם בדופק 120 את בשריפת שומנים, את רק שורפת פחות קלוריות. בכל אופן-חוץ ממשקוליות או גומיה או בקבוק מים או כדור כוח את יכולה לשלב ניתורים ו'או דילוגים ו/או דהרות כאימון אינטרוולים קל. מה עם שחיה, דיברנו על זה פעם? את שוחה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

לירון פרידמן
    09/02/2009

שחיה זה בעייתי כי אין לי איפה. את כל האימונים שלי אני עושה באופן עצמאי ללא חדר כושר כי אין לי תקציב לזה :) אז שחייה לא, ואופניים כמה שזה ישמע לך מוזר אבל אני לא יודעת לרכב.. אני בעייתית :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה בסדר גמור

ענת פלדמן
    10/02/2009

אז התמקדי במה שאת עושה כל כך יפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו