בת 34 ומרגישה רופסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 34 ומרגישה רופסת
    אסתי
    08/03/2009

היי, מה נשמע? אני בת 34, עובדת בעבודה משרדית מבוקר עד ערב, ולמרות מכון הכושר שאני הולכת אליו 3 פעמים בשבוע לפחות, אני מרגישה שהגוף שלי רופס ולא מצליח להתחזק מבחינת השרירים. אני עושה ספינינג, קצת משקולות ואירובי, אבל עדיין מרגישה נוזלת, גם אם אחרים אומרים לי שלא רואים זאת עלי. האם יש פעילות גופנית אחרת או נוספת שאפשר לעשות על מנת לחזק את השרירים? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 34 ומרגישה רופסת

הוספת תגובה

• אז ככה...

יעל הראל
    09/03/2009

הי אסתי, ראשית, כל הכבוד על כך שאת מתאמנת שלוש פעמים בשבוע!! ובאשר לשאלתך, ישנן כמה סיבות שבגללן למרות שמתאמנים הגוף לא נעשה "שרירי יותר", הסיבה הראשונה קשורה בתזונה, על מנת לפתח מסת שריר צריך כמות מסויימת של חלבונים, מה מנת החלבונים היומית שאת אוכלת? יתכן שהיא לא מספיק גדולה, בנוסף יתכן שאת לא אוכלת מספיק באופן כללי וכך הגוף שלך לא מצליח לבנות מסת שרירי, אלא עסוק ב"לשרוד" :-) ... מבינה?
    הסיבה השנייה קשורה במבנה גוף, בעולם חדר הכושר נוהגים לחלק את המתאמנים לשלוש קבוצות של מבני גוף כשאחד מהם הוא מבנה שלא מסוגל להגדיל משמעותית את נפח ומסת השריר, אפילו אם הוא מתאמן ואוכל נכון, כלומר יש לגנטיקה תפקיד חשוב באופן שבו הגוף יראה, ממש כשם שלא כל אחד יכול ליצור "קוביות בבטן", אני מקווה שאני לא מאכזבת אותך בתשובה הזו, אבל ישנם כל מיני סוגים של מבני גוף וייתכן שמבנה הגוף שלך איינו כזה שמאפשר בניית מסת שריר, אפשרות נוספת היא שהגוף שלך התרגל לאימון ושהגיע הזמן לאתגר את הגוף מחדש (להוסיף משקל, להגדיל את מס' הסטים או מס' החזרות בסט)- התייעצי עם מאמן/ת הכושר במכון שלך כדי לבדוק כיצד ניתן לשנות את תכנית האימונים ולגרות מחדש את הגוף.... אשמח לשמוע נראית לך הכי נכונה עבורך, כדי לך למצוא פתרונות מתאימים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את יכולה

ענת פלדמן
    09/03/2009

(בנוסף למה שיעלי אמרה) לכתוב לנו נתונים נוספים: גובה, משקל, מה את אוכלת ביום - וננסה לסדר את הדברים. אני מאמינה שכן יכול להיות שיפור משמעותי באמצעות תזונה נכונה יותר. מחכה לשמוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו