היי ענתוש, שאלה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ענתוש, שאלה...
    לירון פרידמן
    09/03/2009

היי ענת, רציתי לשאול לעצתך.. עד עכשיו רצתי באופן קבוע לפחות פעם בשבוע או פעמיים ובאימון השלישי השבועי עשיתי הליכות. אני אוהבת יותר הליכות מאשר ריצות ורציתי לשאול אם חוץ מהיתרון של- הוצאת קלוריות רבות יותר בפחות זמן במהלך הריצה, את רואה עוד יתרונות בריצה שבגללם עדיף לרוץ מאשר ללכת כי אני קראתי דווקא שהליה עדיפה לבריאות הרגליים. ביחוד כשמשטחי הריצה הנגישים לי הם רק מדרכות בסביבת מגוריי. תודה רבה מראש! וחג פורים שמח :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי ענתוש, שאלה...

הוספת תגובה

• הי מותק

ענת פלדמן
    10/03/2009

שנים הייתי מאילו שדגלו בהליכה לעומת ריצה. הרגשתי את הברכיים בריצה, לי זה לא היה נכון, האימפקט על המפרקים בריצה הוא עצום ובאמת יתרונות ההליכה גדולים ומספקים. ובכל זאת כשטפלתי בברכיים (בשיטות הטיפול שלי) ושברתי מחסומים - שילבתי גם אימוני ריצה ואני חייבת לומר שאין תחליף לתחושה שאחרי הריצה, אין אפס. יש את זה גם אחרי שחייה מאומצת אגב. אז את כבר מכירה אותי: לגוון ולשלב אפילו באימון עצמו, אם אפשר. חשיבות גדולה לנעליים טובות, חימום והכנה של הגוף לפעילות, את כל זה את יודעת :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :)

לירון פרידמן
    11/03/2009

בהחלט... תודה רבה מתוקה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :)

ענת פלדמן
    11/03/2009

אגב, נוכל לדבר גם דרך האתר שלי מעכשיו, וכמובן את מוזמנת להמשיך לשאול כאן :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו