מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי ענתוש, שאלה...לירון פרידמן09/03/2009
היי ענת, רציתי לשאול לעצתך.. עד עכשיו רצתי באופן קבוע לפחות פעם בשבוע או פעמיים ובאימון השלישי השבועי עשיתי הליכות. אני אוהבת יותר הליכות מאשר ריצות ורציתי לשאול אם חוץ מהיתרון של- הוצאת קלוריות רבות יותר בפחות זמן במהלך הריצה, את רואה עוד יתרונות בריצה שבגללם עדיף לרוץ מאשר ללכת כי אני קראתי דווקא שהליה עדיפה לבריאות הרגליים. ביחוד כשמשטחי הריצה הנגישים לי הם רק מדרכות בסביבת מגוריי. תודה רבה מראש! וחג פורים שמח :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מותק
ענת פלדמן10/03/2009שנים הייתי מאילו שדגלו בהליכה לעומת ריצה. הרגשתי את הברכיים בריצה, לי זה לא היה נכון, האימפקט על המפרקים בריצה הוא עצום ובאמת יתרונות ההליכה גדולים ומספקים. ובכל זאת כשטפלתי בברכיים (בשיטות הטיפול שלי) ושברתי מחסומים - שילבתי גם אימוני ריצה ואני חייבת לומר שאין תחליף לתחושה שאחרי הריצה, אין אפס. יש את זה גם אחרי שחייה מאומצת אגב. אז את כבר מכירה אותי: לגוון ולשלב אפילו באימון עצמו, אם אפשר. חשיבות גדולה לנעליים טובות, חימום והכנה של הגוף לפעילות, את כל זה את יודעת :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
לירון פרידמן11/03/2009בהחלט... תודה רבה מתוקה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
ענת פלדמן11/03/2009אגב, נוכל לדבר גם דרך האתר שלי מעכשיו, וכמובן את מוזמנת להמשיך לשאול כאן :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)




