שלום הריון וכושר..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום הריון וכושר..
    שלום לכולם
    19/03/2009

שלום לכולם, אני בת 21 נשואה+2 את הבת הבכורה שלי ילדתי לפני 3 שנים והעלתי במשקל הרבה למרות שלא היה נראה עלי מכיוון שאני גבוהה (174) ורחבה, אחרי הלידה הרגשתי עם זה נורא ועשיתי רק דיאטה לאחר לידת בני שהוא בן שנה וחצי היום הרגשתי עוד יותר נורא שכל ההריון שמרתי על אורח חיים בריא ודיאטתי והשמנתי לא פחות ועוד יותר גרוע אחרי הלידה לא הצלחתי לרדת -כלום-!- החלטתי להרשם למכון כושר התעמלתי פחות משנה והגעתי לתוצאות מדהימות בשילוב עם דיאטה כמובן במשקל, באחוזי שומן, היקפים עיצוב הגוף היה מושלם!!! ממש נהנתי אבל כמובן לא לאורח זמן ;) צ'יק צ'אק נכנסתי להריון שלישי מיד הפסקתי להתעמל מכיוון ששמעתי כל מיני שמועות על שליש ראשון... בונתיים כבר אני התחלתי את חודש חמישי ז"א אני בתוך שליש שני ולא מצליחה לחזור לכושר... כמובן כמו בכל הריון עליתי למרות מאמציי הרבים מ-66 קילו ירדתי בתחילה ל-64 ומייד זינקתי ל71 בתחילת הרביעי ומי יודע כמה אני עכשיו בקיצור .... שאלתי היא האם אני יכולה לחזור (בכח!!) להתעמל? ואם כן האם יש סיכוי שבתוך ההריון אני ארד במשקל? השמנתי כמובן באזור הקטלני שלי בירכיים.. והבטן ששטוחה גם מיד לאחר חדר לידה נשארה שטוחה... יחסית לחודש חמישי.. עוד אף אחד לא יודע ולא מנחש... מזלי היחידי זה שגם כשאני עולה 15 קילו אף אחד לא מאמין לי... אבל מה שחשוב זה שאני רואה איך אני נראת וזה ממש ממש מעצבן אותי... אשמח לתשובה וסליחה על המגילה אני פשוט ממש ממש בדיכאון מעצמי ומפחדת להגיע לייאוש לאחר הלידה... ייאוש, עצב, תסכול, כעס ועם כל זה תינוק חמודי חדש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום הריון וכושר..

הוספת תגובה

• שלומות

ענת פלדמן
    19/03/2009

ראשית ברכות על ההיריון, שיהיה במזל ובהצלחה ושיעבור בקלות.
    - לא כדאי לעשות כלום בכוח. אם הכושר עכשיו הוא כזו מעמסה רגשית ופיזית - הייתי מוותרת. כן כן, את שומעת את זה ממאמנת כושר :) אבל גם לי יש שלושה ילדים ובהריונות מלבד שחייה פה ושם לא עשיתי כלום. לא עם התאומים כי הייתי בשמירה, אבל גם לא עם השלישי - כי פשוט לא היה לי כוח. אז לא בכוח. אומרים שהיריון זו לא מחלה ואני אומרת שזה מאד מאד אישי.
    - יש סיכוי גבוה שבמהלך ההיריון תרדי במשקל, אבל לא בהכרח בזכות הספורט אלא יותר בזכות התזונה שלך. את הרי לא אמורה "לאכול בשביל שניים" כמו שאת וודאי יודעת אלא תוספת של עד 300 קלוריות ליום. ועוד: האם שחייה היא אופציה מבחינתך?
    - לעניין החשוב מכל: אהבתי את סוף המשפט האחרון שלך. מחכה לך תינוק חמודי חדש :) התמקדי בזה. הרי יש לך ניסיון טוב בירידה במשקל אחרי הלידה. ואנחנו מחכות לך כאן להמשך הכוונה :). גם אני בהיריון התרחבתי באגן, מאד. גם אני גבוהה ואף אחד לא ראה את זה ולי זה הפריע. יחד עם זאת התמקדתי בטוב, ואפילו הודיתי לירכיים הרחבות שמטרתן להקל על הלידה. קבלי את עצמך, תאהבי את עצמך, באמת. כל השאר כבר יגיע: הכושר, הבריאות, הירידה במשקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואוו..

שלום לכולם
    19/03/2009

אין ספק שעשית לי את היום.. כל רגשי האשמה שרודפים אותי (וגם בעלי מכון הכושר שמתקשרים כל יום) פשוט נותנים לי לנוח.. הייתי כל כך פעילה ונהנתי ממש מהספורט הרגשתי קלילה ואני לא אשקר זה כל כך חשוב לי להראת טוב ובמיוחד בעיני בעלי... גם משום שאני עוסקת בתחום האסטטיקה -אסור- לי להראות מוזנחת... והקטע של ה "אין כח להתעמל" פשוט מחץ אותי... מהיום שגיליתי שאני בהריון ועם זה החורף הקר אני בכלל לא יוצאת מהבית... אני ממש משתדלת לאכול בריא וממש אבל ממש לא בשביל שניים(!!) אני שונאת את השקרנים שאומרים את זה ;) הבעיה שלי זה שאני מקיאה הרבה.. עכשיו פחות רק בשבת שאוכלים הרבה.. ומיד לאחר שאני מקיאה עולה לי חשק רק למשהו מתוק.. שוקולד.. עוגה... לא משנה מה רק משהו מתוק שירגיע לי את הסחרחורות וההרגשה הנוראית... נראה לי שזה מה שגרם לי להשמין ייצא שכאילו לא אכלתי אוכל ואכלתי רק שוקולד.... חח.. טוב נקווה בכל אופן לא לעלות הרבה במשקל.. שהרופא נשים ראה את הטבלת אכילה שלי שאני ממלאה בשביל לעשות לעצמי ביקורת הוא התפלא שלאחר חודש המשכתי לעלות וכך כל חודש בחודשו.. לבסוף הוא קבע (!) שההורמונים שלי בתקופת ההריון ככה ייהיו.. קיבלתי את הדין באהבה.. הבעיה היא שבהריון הראשון אכלתי רק שוקולד ושטויות עליתי 20 קילו בהריון השני אכלתי לחם קל סלט ופרילי בערב -זהו-!!! לא התקרבתי לשום דבר אחר מלבד בשבת כמובן.. וגם הייתי מקיאה הרבה ולבסוף עליתי 18 קילו... חחח התעצבנתי.. העדפתי את מתכונת השוקולד.. אבל כנראה שכך זה אצלי.... נקווה שירד מהר ונהנה מזה קצת יותר הפעם :) תודה רבה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מתוקה

ענת פלדמן
    19/03/2009

שמחה לעזור :), קחי את הדברים בקלות, תהני מכל רגע שאת מתפנקת בלי ספורט, נחה, אוכלת בריא ונכון בשבילך, וגם מתוק בשבת... זה בסדר גמור.
    אגב, כל היריון שונה מקודמו -כמו שאת ראית בעצמך. עם התאומים עליתי 10 קילו בלבד, נראיתי כמו חוט עם קשר :)) ודווקא עם השלישי עליתי 20 קילו. תמיד אני צוחקת שזה היה "היריון לרוחב". בטן שטוחה וטוסיק רחב. וכל זאת עם תזונה מאוזנת והכל. ההורמונים קובעים, אנחנו מקבלות את הדין, והוא בכל מקרה לחיוב. דין טוב, מנחם, נכון עבורינו.
    קבלי את ההיריון הזה באהבה, אמצי את רגעי הבעיטות הקסומים, את ההתעסקות הדבר המופלא מכל: יצירת חיים. שמרי על הבריאות הפיזית והנפשית שלך, למען העובר המתוק.
    נדבר אחרי הלידה בעה"ש, ואת תחזרי למסלול הרגיל ולמשקל שלך, כמו שעשית אז, ויותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה!!

שלום לכולם
    19/03/2009

אני מודה לך!!! ממש תודה רבה אין כמוך!!! בכל אופן מקווה שייצמח לי הכח הזה מחדש בשביל הלידה עצמה גם :) שיהיה קצת מרץ במיוחד למי שלא אוהבת אפידורל :\ פיכס...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה יקירה :))))

ענת פלדמן
    19/03/2009

עכשיו א-ת עשית לי את היום :)) ובכל מקרה נוכל לדבר גם לקראת האפידורל. אתן לך טיפים בדמיון מודרך שמ-אווד עוזרים ברגע האמת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו