אגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אגן
    JBV
    23/03/2009

שלום, בת 47, רזה, בריאה ובעלת כושר גופני טוב - מתאמנת בקביעות. אני מחפשת תרגילים למניעת התרחבות האגן, אודה לכם אם תואילו להציע לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אגן

הוספת תגובה

• מניעת התרחבות האגן

יעל הראל
    24/03/2009

הי, ראשית כל הכבוד על היותך מתאמנת בקביעות ישלכך חשיבות רבה. ובאשר לשאלתך: אינני יודעת אם התרחבות האגן הינה עניין של מבנה אצלך ... אם אכן זהו עניין של מבנה גוף, קשה מאוד לעשות תרגילים ספציפיים ולצפות שהם ישפיעו לטובה. בנוסף רוחב האגן מושפע ממבנה העצמות ולא בהרכח ממסת השרירים שם ולכן תרגילים ספציפיים לאיזור לא יועילו. לדעתי כדאי שתתמקדי בתרגילים לחיזוק וחיטוב הרגליים והישבן וכך למעשה את מעצבת את האיזור כולו.
    תרגילים טובים יכולים להיות סקווטים, לאנג'ים, תרגילים לשרירים המרחיקים והמקרבים של הירך, תרגילים לחיזוק הירך האחורית ותרגילים לחיטוב הישבן (כגון שכיבה על הגב ברגליים כפופות, כפות רגליים על הרצפה- לנתק ישבן מהרצפה ,לכווץ אותו ולרדת ברמת הגובה). קשה מאוד להסביר את התרגילים בלי להראות אותם, אני ממליצה שתכתבי באינטרנט "תרגילים לחיטוב היריכיים", יש שם הרבה מאוד תרגילים עם תמונות שיעזרו לך, בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה עם יעלי, ועוד:

ענת פלדמן
    24/03/2009

מבנה הגוף כמו גם האגן נקבע גנטית. אני מזמינה אותך להציץ באתר שלי, יש שם תרגילים לאזור הירכיים, שאכן יכולים לחזק ולעצב את השרירים, להצר את היקף הירכיים מבחינת השרירים (בשילוב עם תזונה נכונה ופעילות אירובית) אבל לא להצר את רקמת השלד.
    קבלה עצמית, מיקוד המחשבה והקשב אל הדברים החיוביים בחיים כמו גם בגוף - כדאי לאמץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו