אני צריכה דחוף אתכם לעזרהה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני צריכה דחוף אתכם לעזרהה
    אינסה
    26/03/2009

שלום אני אינסה אני צריכה את העזרה שלכם אני בת 15 ואני רוצה איזה שהיא דרך לשמור על הגוף שלי אני לא שמנה אבלא ני רוצה לשמור על הפיגורה תוכלו אולי לעזור לי בבעיה זו אני לא צריכה דיאטה אבל אני צריכה איזו שהיא דרך או איך שלא יקראו לזה בשביל לשמור על הגוף שלי בריאי יותר ויפה יותתר תודה מראש אינסה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אינסה הי

ענת פלדמן
    26/03/2009

לשמור על הגוף ולחטב אותו זה כוון נפלא ומטרה נעלה, אבל זה לוקח זמן. זה לא יקרה מהיום למחר ולא בעוד שבוע גם אם תעשי הכל נכון ויפה. את מתחילה בתהליך של: תזונה נכונה, פעילות אירובית ותרגילי כוח וחיטוב לכל השרירים בגוף על מנת להשיג את מטרתך וזה לוקח זמן. זו דרך חיים שאני ממליצה לאמץ בחום, לתמיד.
    כווני לפעילות של שלוש פעמים בשבוע. מגוון התרגילים הוא עצום. הוא מזמינה אותך לאתר שלי שם יש דוגמאות ותרגילים והסברים ותוכלי לחזור אלינו עם הכוונות יותר ממוקדות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו