היי ענתוש!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ענתוש!!
    לירון פרידמן
    08/04/2009

שאלה לי אלייך...
    אני מתאמנת באופן קבוע 3 אנאירובי ו 3 אירובי בשבוע אבל לא התאמנתי כלל, שבועיים בדיוק מסיבות שונות.
    אז שאלתי היא- כמה זמן לוקח לשריר להתפרק והאם אני צריכה לדאוג? שאולי כל העבודה שהשקעתי עד עכשיו ירדה לטמיון? :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי ענתוש!!

הוספת תגובה

• וכמובן חג שמח :)

לירון פרידמן
    08/04/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חג שמח לירוני !!

ענת פלדמן
    08/04/2009

וסליחה על האיחור בתשובה. בדרכים להורים, פקקים, את יודעת. האמת היא שנחכה גם לשמוע את תשובתה המשכילה של יעלי. אם לא עשית בכלל ספורט,, גם לא תרגילים קלים, אכן היה תהליך של פירוק שריר, לא משמעותי כי אני יודעת שאת לפחות אוכלת נכון. אז זה טוב. ברגע שאת חוזרת למסלול די מהר השריר נבנה מחדש ואת חוזרת לכושר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

לירון פרידמן
    10/04/2009

וכמה זמן את חושבת שזה יקח עד שאחזור למצב הקודם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב יקירה,

ענת פלדמן
    10/04/2009

זה מאד מאד אישי. את תרגישי בעצמך שאת "חוזרת לעצמך" מהר מאד. יש כאלו שתוך שניים-שלושה אימונים, ויש כאלו שמעט יותר. מה שחשוב זה לחזור לפעילות בהדרגה, להוריד מהעצימות שהיית רגילה לה ולאט לאט להעלות אותה. עדכני אותי. בהצלחה :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו