הצרת היקפים- ירכיים וישבן.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצרת היקפים- ירכיים וישבן.
    מירי
    13/04/2009

שלום רב!
    אני בת 34, אם לשלושה ילדים שהקטן בהם בן 7. מבחינת משקל הגוף משקלי תקין לחלוטין (גובהי 1.69מ' ומשקלי 65 ק"ג) אך מה שמפריעה לי מאד הוא שמאז הלידות התרחבתי מאד בירכיים ובישבן והגעתי למצב שבמותן אני מידה 38 ובירכיים 42 דבר שמפריעה לי מאד מבחינה אסטתית וגם מקשה עלי בקניית בגדים. החלטתי לאחרונה לקחת את נושא הכושר בידיים והתחלתי לעשות הליכות בחוץ. אני לא מאד נהנית מהענין וגם לא מרגישה שיפור כלשהו. חשבתי להשקיע בקניית מכשיר כושר הביתה שיהיה זמין ואוכל להתאמן עליו יומיום. שאלתי היא כזו: א. מהו המכשיר המומלץ לחיטוב הגוף ולכושר גופני כללי כדי שארגיש טוב יותר? חשבתי על הליכון או אלפטיקל- מה עדיף? ב. במידה ואני קונה את אחד מהשניים ומתמידה באימון של 4-5 פעמים בשבוע, האם זה מספיק או שעלי לעשות משהו נוסף לחיטוב כגון שיעורי אירובי או חדר כושר וכדו'?

תודה מראש!!!
    מירי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הצרת היקפים- ירכיים וישבן. - תגובה

אודי ויטמן
    19/08/2012

שלום מירי,
    בנוגע להתלבטות שלך, אני בדעה שלקנות מכשיר אלפטי על מנת להוריד באחוזי השומן, לשפר את סיבולת לב-ריאה וכמובן לעבוד על עיצוב וחיטוב הגוף.
    היתרונות של האליפטי: אין זעזועים לכול מפרקיי הגוף, עובד בתנועות סיבוביות טבעיות של הגוף והמפרקים, עובדים גם על שיווי המשקל ומעלה נפלא את הדופק לשריפת שומנים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיטוב ועיצוב

ענת פלדמן
    13/04/2009

1. ברשותך אתחיל בשאלה:
    האם כשמידת המכנסיים שלך הייתה 38 גם אז שקלת 65? יהיה מעניין לדעת מהם אחוזי השומן בגוף שלך.
    2. אליפטיקל או מסלול ריצה, כמכשור "אירובי" זה ממש עניין של טעם. לי בסטודיו יש מסלול ריצה כי לדעתי זה פחות "נמאס", יש יותר מגוון תכניות (שיפוע, מהירויות) אבל האליפטיקל גם הוא מצויין.
    3. חשיבות גדולה לתרגילי החיטוב והחיזוק. גם לירכיים, גם לכל הגוף. יש באתר שלי כמה דוגמאות, את יכולה להתרשם.
    4. גם אם את לא יורדת במשקל, הרי שכשאת מקפידה על תזונה נבונה (פחות משנה כמה קלוריות יותר משנה אילו קלוריות) שותה מים, רק מים, זה עוזר.
    שורה תחתונה: פעילות אירובית מגוונת (גם ההליכות בחוץ מצויינות אגב, את יכולה לגוון גם אותן. שינויי מהירויות, להוסיף דילוגים, להודיף משקוליות בהליכה מידי פעם) + תרגילים + תזונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה...

מירי
    13/04/2009

א. משקלי היה אז בסביבות ה55-60 ק"ג אך מכיון שבטבלה ראיתי ש65 ק"ג הם עדיין בתחום הנורמה לגובה שלי הסקתי שעלי להצר הקיפים בלבד ללא ירידה במשקל.

ב. האם התמדה באימון בהליכון או אלפטיקל (כפי שכתבתי 4-5 פעמים בשבוע) ללא שילוב תרגילים לא יביאו לתוצאות של עיצוב\ הצרת ההיקפים?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושכחתי- בקשר לאחוזי השומן...

מירי
    13/04/2009

איך יודעים? אין לי מושג...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או קיי

ענת פלדמן
    13/04/2009

1. אז זה מסביר את העניין. את מתארת עלייה במשקל של בין 5-10 קילו שזה באמת עליה של שתי מידות לפחות. זה נכון שאת במסגרת הנורמה מבחינת ה BMI 22.7 אבל את רואה בהחלט את השינוי לעומת מה שהיה קודם. ולכן ירידה אפילו של שני קילו במשקל בשילוב עם תרגילי חיזוק תזונה ואירובי יתנו תוצאות.
    2. וודאי שאימון אירובי שכזה עדיף על כלום. אבל הוספה אפילו של 10 דק' של תרגילים תתרום משמעותית לעניין. אם את כבר עושה, אז כדאי להוסיף, ולזכור תמיד מתיחות לסיום. כן, זה חשוב וזה מאד משמעותי.
    3. אחוזי השומן: לא יכולה להפנות אותך לאתרים מתחרים במסגרת הפורום, אבל יש מחשבונים באינטרנט שנותנים תוצאה אינדיקטיבית, הערכה של אחוז השומן בגוף לפי מדידות היקפים.
    מה שאת יכולה לעשות עכשיו זה למדוד את היקף הירכיים, ושוב למדוד בעוד חודש ולהשוות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצרת היקפים בירכיים ורגליים

שוש
    31/07/2012

לבתי בת 13 גובה 153 משקל 49 ק"ג מפריע מאוד שהרגלים מלאות התחילה לעשות הליכה של 3 ק"מ ליום +שמירה מאוזנת על דיאטה מתעמלת בבית עם קלטות .
    השאלה שלי היא מה עוד ניתן לעשות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצרת היקפים בירכיים ורגליים - תגובה

יעל הראל
    08/08/2012

ניתן לרשום אותה לחוג של "עיצוב לנערות", משקלה נחשב תקין לחלוטין לגילה, כך שאני מקווה שאתן לא חושבות על ירידה במשקל בשום אופן. רכיבה על אופניים יכולה לחטב את האיזור וכן תרגילים לחיטוב הישבן, סקווטים וכו'. אתן יכולות לקבוע פעם/פעמיים עם מאמן שיראה לה כמה תרגילים ויכוון אותה לעבודה נכונה, וכן להעזר במכשירי עזר כגון כדור/גומייה וכו'.
    שחוב לזכור שבגיל הזה חלק מהבנות נפרדות מהגוף בהדרגה מהגוך הילדותי של הרגליים הרזות והאגן מעט מתרחב ומתעבה וכך גם היריכיים וצריך פשוט לקבל את זה ולהסביר לה שזה חלק מהמעבר שלה לעבר גוף נשי ופחות גוף של ילדה,בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצרת היקפים

עדי
    31/08/2012

שלום שמי עדי , אני מתאמנת כבר 5 חודשים בחדר כושר .. אני אוהבת גם לעשות ספינינג כול ערב . אני מרגישה ירידה במשקל אבל לא בהיקפים .
    אני מתאמנת הרבה זמן ועדין לא קיבלתי את התוצאה שאני רוצה וזה מתסכל מה עלי לעשות כדי להוריד את ההיקפים כמה שיותר מהר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצרת היקפים - תגובה

יעל הראל
    04/09/2012

נסי לעשות עוד פעילויות, למשל שיעור עיצוב, עבודה בחדר כושר, הליכה משולבת עם ריצה. מה עם התזונה שלך? איך היא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצרת היקפים

יעל
    17/10/2012

היי,
    אני בת 20, רקדנית מגיל הגן. כיום אני רוקדת לפחות 3 פעמים בשבוע (היפ הופ ומודרני), אם לא מתאפשר שיעור אני הולכת לחד"כ. חשוב לציין כי כחלק מהשיעור יש כמובן שלב חימום שמשלב תרגילים של חוזק, יציבה, גמישות וכיוצא בזה. השאלה שלי, איזה תרגילים אני צריכה לעשות על מנת להצר את אזור הישבן והירכיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצרת היקפים - תגובה

יעל הראל
    18/10/2012

את יכולה קודם כל להוסיף פעילות אירובית כגון רכיבה, ריצה וכו'. בנוסף יש אינספור תרגילי חיטוב לישבן וליריכיים שתוכלי למצוא באינטרנט או להתיעץ עם המדריך בחדר הכושר. חשוב שתעבדי על כל קבוצות השרירים. פה קשה להדביר את התרגילים, אז אני ממליצה שתתיעצי עם המדריכ/ה בחד"כ והם יבנו לך תכנית מתאימה, בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו