שלום =)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום =)
    יערה
    08/05/2009

אני בת 21 רזה ואפשר להגיד חטובה.
    כדי לשמר את המצב חח..אני עושה פעילות כזאת... יום על ההליכון 3 ק"מ, יום אחרי סט כפיפות בטן..בטן תחתונה, אלכסונים,רגיל , ושריר ישבן (36 במספר כל סט)...האם זה בסדר..כי לפעמים אני פשוט מרגישה שאני לא יכולה יותר מזה ואם אני אשאר באותו מצב זה לא ישפיע,לא?..למשל לעשות יותר מ 3 ק"מ הליכה..אשמח לשמוע את דעתכן ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום =)

הוספת תגובה

• הי

יעל הראל
    09/05/2009

ראשית כל הכבוד שאת מתאמנת בצורה סדירה, אני לא בטוחה שהבנתי נכון, האם את עוש יום הליכון ויום בטן לאורך כל השבוע..? כלומר כמה פעמים בשבוע את מתאמנת...? בכל אופן, באשר לשאלתך, אני חושבת שכדאי לך לגוון את האימון למשל בתוך השלושה ק"מ כדאי לעשות שינויים במהירות או בשיפועים וזאת על מנת שהאימון ימשיך לאתגר את הגוף. בנוסף את יכולה להוסיף ריצה:
    למשל 1 דק' ריצה 3-2 דק' הליכה מהירה. בעניין כפיפות הבטן, נסי לגוון בתרגילים חדשים יש הרבה מאוד תרגילים שניתן לראות באינטרנט. אני לא חושבת שאת צריכה לדחוק בעצמך להגדיל את מס' הסטים באימון או את הק"מ על ההליכון אם את מרגישה שזה מאוד קשה לך, עם זאת כדאי לך לגוון כמו שהצעתי לך כדי להמשיך ולאתגר את הגוף ולא להתקבע על אותו אימון. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

יערה
    10/05/2009

כן,יעל, הבנת אותי נכון. יום הליכה ויום סט של כפיפות (36) כל סט. תודה על העצות וההדרכה.. למרות שאני לא רואה תוצאות (לא כ"כ גם מחפשת) כי בכל זאת א ני רזה. אין מה להגיד זה עושה פשוט טוב בנשמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה, ועוד

ענת פלדמן
    09/05/2009

גוון ועניין באימון בהחלט יתרמו. אני בעד שחייה למשל, אם זו אופציה (עוד מעט קיץ, אז למה לא) אבל רציתי להתייחס ברשותך לעניין התזונה. אם את אוכלת בריא נכון ומאוזן - את תשמרי יופי על הבריאות שלך ועל החיטוב. את הספורט עשי בעיקר מתוך הנאה על מנת שתוכלי להמשיך ולהיות פעילה עד 120.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו