מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום =)יערה08/05/2009
אני בת 21 רזה ואפשר להגיד חטובה.
כדי לשמר את המצב חח..אני עושה פעילות כזאת... יום על ההליכון 3 ק"מ, יום אחרי סט כפיפות בטן..בטן תחתונה, אלכסונים,רגיל , ושריר ישבן (36 במספר כל סט)...האם זה בסדר..כי לפעמים אני פשוט מרגישה שאני לא יכולה יותר מזה ואם אני אשאר באותו מצב זה לא ישפיע,לא?..למשל לעשות יותר מ 3 ק"מ הליכה..אשמח לשמוע את דעתכן ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
יעל הראל09/05/2009ראשית כל הכבוד שאת מתאמנת בצורה סדירה, אני לא בטוחה שהבנתי נכון, האם את עוש יום הליכון ויום בטן לאורך כל השבוע..? כלומר כמה פעמים בשבוע את מתאמנת...? בכל אופן, באשר לשאלתך, אני חושבת שכדאי לך לגוון את האימון למשל בתוך השלושה ק"מ כדאי לעשות שינויים במהירות או בשיפועים וזאת על מנת שהאימון ימשיך לאתגר את הגוף. בנוסף את יכולה להוסיף ריצה:
למשל 1 דק' ריצה 3-2 דק' הליכה מהירה. בעניין כפיפות הבטן, נסי לגוון בתרגילים חדשים יש הרבה מאוד תרגילים שניתן לראות באינטרנט. אני לא חושבת שאת צריכה לדחוק בעצמך להגדיל את מס' הסטים באימון או את הק"מ על ההליכון אם את מרגישה שזה מאוד קשה לך, עם זאת כדאי לך לגוון כמו שהצעתי לך כדי להמשיך ולאתגר את הגוף ולא להתקבע על אותו אימון. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
יערה10/05/2009כן,יעל, הבנת אותי נכון. יום הליכה ויום סט של כפיפות (36) כל סט. תודה על העצות וההדרכה.. למרות שאני לא רואה תוצאות (לא כ"כ גם מחפשת) כי בכל זאת א ני רזה. אין מה להגיד זה עושה פשוט טוב בנשמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה, ועוד
ענת פלדמן09/05/2009גוון ועניין באימון בהחלט יתרמו. אני בעד שחייה למשל, אם זו אופציה (עוד מעט קיץ, אז למה לא) אבל רציתי להתייחס ברשותך לעניין התזונה. אם את אוכלת בריא נכון ומאוזן - את תשמרי יופי על הבריאות שלך ועל החיטוב. את הספורט עשי בעיקר מתוך הנאה על מנת שתוכלי להמשיך ולהיות פעילה עד 120.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)