מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה.ליאורה10/05/2009
שלום.
אני נערה בת 15 במשקל שנע בין 52-55 הגובה הוא 1.61.
אני מעוניינת לרדת במשקל קצת.
ובעיקר לחטב את הגוף יש לי יריכיים נורא שמנות והישבן גם כן.
זה בעיקר מה שמפריע לי,יש לכם עצה לפעילות כלשהי שאפשר לבצע בבית
ולהוריד מהיריכיים יחסית מהר?
יש לי גם בטן שגם זה נורא מפריע,גם לזה יש עצה כלשהי בשבילי?
דרך אגב,
ראיתי שיש מכשיר לחיטוב חלקים בגוף(מין חגורה כזאת)
אם אקנה אותו בנוסף לפעילות ספורטיבית הוא יוכל להועיל לי?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
ענת פלדמן10/05/2009תודה שאת פונה אלינו.:) את בת 15, עדין בשלבי גדילה, ובכל זאת מבקשת לרזות (לגיטימי ) ולהתחטב, שזה מצויין. אני מציעה לעשות את זה נכון ומאוזן על מנת שתמשיכי לגדול ולפרוח ולהשיג את המטרות שלך. למה ההקדמה? כי חשובה מאד התזונה שלך. גם לבריאות וגם למשקל. אוכל בריא, כמויות מאוזנות, 5-6 ארוחות ביום. תפריט שמותאם בשבילך עם הסברים והכוונה מופרטים ולכן מומלץ לפנות לדיאטנית להתאמת תפריט.
בנוסף: פעילות אירובית. כל דבר שאת אוהבת לעשות הוא בסדר: ריקוד, שחייה, הליכה, אופניים. מתוך הנאה. כדרך חיים, לפחות 3 פעמים בשבוע. וככלל לחשוב "תנועה". ללכת הרבה, לעלות במדרגות ולא במעלית...
אני מצרפת תרגילים לבטן ולירכיים. ו... לא, אני לא בעד חגורה, היא מיותרת.
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7380
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317
ויש עוד באתר שלי, לעיונך.
אנחנו פה לשאלות נוספות, תמיכה ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשמע,
ליאורה10/05/2009שאת חושבת/יודעת שהחגורת בטן לא עוזרת? או פשוט כי את אשת
מקצוע את מעדיפה שלא ישתמשו בזה וללכת על דרכים שהופכים להרגל ואורח חיים.
כמו רוב אנשי המקצוע [בלי לפגוע או משהו כזה].
אני יודעת שיש גם מין פדים שמדביקים כאלה.
בעיקרון אני לא מחפשת איך לברוח מספורט .. פשוט אני רוצה עוד משהו
כמו החגורת בטן לחיטוב/ ערכה לחיטוב וכו' ...
זה לא משפיע? לא עוזר?
ותודה רבה על התשובה ועל העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת חמודה
ענת פלדמן10/05/2009ותודה על הכנות והישירות ואני וודאי לא נפגעת אבל אני יודעת שחגורות הבטן לא יעילות (סורי. זה נורא מפתה וזה נראה פיתרון קל אבל זה לא עוזר). וחבל על הכסף. זה כן עוזר אם לובשים מחטב מתחת לשמלה למשל, לאירוע, ואז את נראית שני קילו פחות לערב אחד... כמו שאנג'לינה ג'ולי עשתה אחרי לידת התאומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)