מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה לרדת במשקלנחמה11/05/2009
היי אני בחורה בגיל 31 , משקל שלי לפי המשקל במכון בלבד הוא 67 , וגובה 1.73 . אני מתאמנת שלוש פעמים בשבוע , בעיקר אני עושה אירובי או עיצוב או עושה שעה על מכשיר הקרוס , אני מאוד מנסה לשמור על התזונה , ז"א לא אוכלת גאנק פוד , לא ממתקים , אוכלת הרבה ירקות כל יום בארוחת צהריים ירקות עם גבינה או טונה , ארוחת בוקר שתי פירות עם יוגורט , ואחרי צהריים האוכל שיש בבית , מנסה להישמר ממטוגנים , ואוכל תעשייתי לא אוכלת בלילה , בכל הזדמנות עולה במדרגות במקום במעלית , אני כמעט חודש ומשהו שומרת ועושה ספורט כמו שפירטי למעלה , אך עוד לא ירדתי גרם אחד במשקל , האמת יש לי קושי בללכת עם תפריט וללכת לספור כל דבר ...
אני מאוד רוצה לרדת ארבע -חמישה קילו , איך אפשר לעשות את זה .. האם אפשר כיוון ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אנה
יעל הראל12/05/2009האמת שממה כתבת המודעות שלך לתזונה נכונה ולספורט היא מאוד גבוהה, כך שאין לי הרבה מה לחדש לך. אני רק אוסיף שעל מנת לרדת 5-4 ק"ג את חייבת להיות מאוד שמרנית ולאכול בצורה מסודרת ובכמויות נכונות. לעיתים קורה שבתחילת הדיאטה דווקא כשכל כך רוצים לרדת הגוף נכנס למצב שבו הוא לא יורד במשקל, הוא מזהה את זה שאת אוכלת פחות וכמנגון הגנה הוא מנסה לאגור לו אנרגיה, ולכן לא רואים ירידה במשקל, עם זאת אחרי פרק זמן זה מסתדר, ממש כאילו מצליחים לפצח צופן. אני ממליצה לך להמשיך ולהקפיד לעשות את כל מה שפירטת, ובנוסף את יכולה גם להוסיף עוד אימון או שניים של פעילות אירובית (כמו הליכה, שיעור אירובי, שיעור מדרגה, ספיננינג, רכיבה, שחייה) בהצלחה, ועדכני אותנו איך הולך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה ומוסיפה
ענת פלדמן12/05/20091. כדאי במקביל למשקל גם למדוד היקפים. לעיתים יש צמצום היקפים שלא בא לידי ביטוי במשקל וכן בא לידי ביטוי בהיקף. למה? כי את מפתחת מסת שריר, ששוקלת, כמו השומן, אבל תופסת שליש מהנפח שלו.
2. התייחסי לזה כאל אורח חיים. נוח נעים מתאים לך. עבדי בשביל הבריאות שלך ולא בשביל ההרזיה, ואז זו האחרונה תגיע.
3. הדיאטות של גיל 16 כבר לא עובדות בגיל 30. המטבולים עובד אחרת, הגוף משתנה. אין אפס. בשביל לתת בוסט למערכת יש צורך בפיין טיונינג רציני גם של התזונה וגם של הכושר. אכן מסכימה להוסיף אירובי,לגוון ובעיקר להנות מזה. כלומר למצוא פעילות אירובית (ואנאירובית) שאת אוהבת.
4. רוח חיובית, אהבה וקבלה עצמית. אני מאמינה שהרבה מהמשקל הוא מנטלי, וכשמשילים אותו גם המשקל הפיזי ממשיך לרדת. תתחילי בלאהוב את עצמך, לקבל את עצמך - באמת. כל השאר כבר יגיע. טיפ נפלא לפתוח את הבוקר: את עומדת מול המראה, מסתכלת לתוך עין שמאל שלך (זו המראה לנשמה) ואומרת לעצמך "אני אוהבת אותך ואני מקבלת אותך".
באהבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכן על התגובה
נחמה13/05/2009היי , אני מודה על התגובות הענייניות , אמנם אני עושה כושר בכיף רב , אני אוהבת פעילות ספורטיבית זה עושה לי טוב בנשמה , ובזמן האחרון מנסה לגוון ולהיחשף לפעילויות שונות , רציתי לציין שאני מרגישה ירידה קטנה בהקיפים אמנם לא מדדתי אך למראית עין אני אכן רואה את זה ,
אני אולי לא עושה דיאטה חזקה אך מנסה לשנות אורח חיים , וסוגי מאכלים שהתרגלתי אליהם ..
אני אפנים את העצות שלכן ואעבוד על עצמי יותר בכיף ...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע מעולה. בהצלחה :))
ענת פלדמן13/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחות שעזרנו :-)
יעל הראל17/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)