מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוכנית ספורטאנונימי17/05/2009
שלום!
אני בת 15 שוקלת 65 מטר 63
רציתי לשאול איזה פעילות גופני הכי מתאימה להורדת משקל בשבילי
והאם אני צריכה לשלב פעילות אירובית עם פעילות אנארובית
למשך כמה זמן אני צריכה לעשות כול פעילות
רציתי לשאול איזה פעילות הכי טוב לבטן בעיקר בצדדים
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות טובה לירידה במשקל
יעל הראל18/05/2009הי, הפעילות הטובה ביותר להורדה במשקל היא פעילות אירובית כגון הליכה, ריצה, רכיבה, שחייה, ספיניננג וכו', רצוי לבצע אותה 3-5 פעמים בשבוע למשך 45-60 דק'. רצוי שתשלבי גם אימוני כוח (אלה הם אימונים אנאירוביים) כגון שיעורי עיצוב, עבודה על מכשירים בחדר הכושר, את יכולה גם לבצע בבית תרגילי בטן, ידיים ורגליים (חפשי באינטרנט אם זה מעניין אותך, יש הרבה מאוד תרגילים שתוכלי למצוא). בעניין הבטן, חשוב שתדעי שלא ניתן להוריד במשקל באופן מקומי, מראה הבטן ישתפר תוך כדי התהליךהכללי של הירידה במשקל, כדי לשפר את מראה הבטן רצוי לבצע תרגילי בטן
בכל אימון ולעבוד על כל ארבעת שרירי הבטן, גם השרירים העמוקים- למעשה אם תשתתפי בשיעור עיצוב למשל,סביר להניח שתעבדי על הבטן באופן נכון, גם כאן את יכולה לכתוב באינטרנט "תרגילי בטן" ולקבל דוגמאות לתרגילים, בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)