מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הליכהאני18/05/2009
היי אני בת 24 גובהי 1.64 משקל:67 ק"ג. אני רוצה לרדת 7-8 ק"ג ואני אוכלת תזונה נכונה ,כרגע מקפידה על תפריט של דיאטה ללא מתוקים,אכילה בלילה, נשנושים. אני עושה 2-3 פעמים בשבוע הליכות+2-3 סטודיו סי עיצוב וחיטוב. האם זה מספיק לירידה במשקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שרית
ענת פלדמן18/05/2009הפעילות הגופנית שאת מתארת היא מצויינת. הייתי כן מוסיפה גוון בהליכות: לשלב עם ריצה קלה בין לבין, דילוגים, ניתורים, אולי ללכת עם שני בקבוקי מים. הרעיון הוא ליצור שינויים בדופק על מנת למקסם את יעילות האימון ואת השריפה הקלורית. לתת בוסט למטבוליזם.
עניין התזונה הוא אכן קריטי. יש כמה טיפים באתר שלי (אכילה של 5-6 ארוחות, מרווח של עד 3 שעות בין כל ארוחה, שתייה של מים, אכילה של 40 גר' שוקולד מריר 60-70 אחוז ועוד ועוד). שמירה על מאזן קלורי שלילי בשילוב עם קלוריות "חכמות" אכן יביא לירידה במשקל - ויותר משמעותי - ירידה בהיקפים. (כלומר ירידה באחוזי השומן). לכן כדאי לא רק להישקל פעם בשבוע (ולא יותר מזה) אלא גם לקחת היקפים או למדוד לפי ג'ינס (אם יש היצרות).
גוון כמילה מפתח (אם את שוחה, או אפילו הגוון בהליכה אותו הזכרתי, ריקוד, להיות יותר בתנועה במשך היום) עם הרבה סבלנות, קבלה ואהבה עצמית מתוך בחירה בבריאות. דרך חיים אחרת, נכונה, בריאה יותר - ואז את גם רואה תוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)