מותן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מותן
    בינה
    21/05/2009

שלום
    אני בת 31
    אמא ל2 בנות שוקלת 51
    שוחה מחצית מחיי
    השאלה היא: יש לי עקמת נעורים שמתבטאת בכל שיש לי מותן מצד אחד ומצד שני יש לי מותן פחות מודגשת ומי שיסתכל עליי טוב בבגד ים ישים לב להבדל
    שאלתי האם ניתן ע''י תרגילים ספציפיים למותן להגיע למצב שמותן נראית זהה בשני צדי הגוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מותן

הוספת תגובה

• תרגילים למותן

יעל הראל
    21/05/2009

הי, אני מכירה היטב את הבעייה שתיארת ולמעשה יש אותה להרבה אנשים...
    למיטב ידיעתי אין אפשרות לשנות את מראה המותן בגלל שמדובר בשינוי מבני, כלומר העקמת קיימת בחלק הגרמי של הגוף (בחוליות) ולא שרירים, כך שלא ניתן לשנות את זה, בכל אופן, אנסה לברר את זה גם עם אנשי מקצוע נספים ואם תהיה לי תשובה אחרת או מה להוסיף אכתוב לך את תשובתי.סופ"ש נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

בינה
    21/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחתי לעזור...

יעל הראל
    23/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו