שאלה לגבי חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי חזה
    שני
    25/05/2009

אני נוהגת לצאת להליכה משולבת עם ריצה פעמיים בשבוע, האם עם הוספת פעילות גופנית יקטן החזה?

תודה מראש =]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי חזה

הוספת תגובה

• הי דנה

יעל הראל
    26/05/2009

לעיתים קורה שהחזה קטן בעת ירידה במשקל ועלייה במסת השריר, בכל אופן זה מאוד תלוי במתאמנת עצמה ובגנטיקה ואין תשובה חד משמעית לזה. חשוב לציין שבעיקר עבודה על פלג גוף בעזרת משקולות, יכולה לגרום לחזה להיות קטן יותר אך שוב זה מאוד משתנה ותלוי בתדירות האימונים, המשקלים איתם עובדים ויכולת אישית של המתאמנת לעיבוי שריר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות גופנית וגודל החזה

ענת פלדמן
    26/05/2009

כשאת נמצאת במאזן קלורי שלילי (למשל מתגברת את הפעילות הגופנית היומית שלך וממשיכה לאכול כמו קודם) מתרחשת ירידה באחוז השומן בגוף ואז אולי גם בחזה. אנחנו לא יכולים לצפות היכן יצטמצמו בלוטות השומן - אבל כן, זה הגיוני שאם את מורידה באחוזי השומן החזה יקטן. זה גנטי איפה ירד קודם (בטן? ירכיים? מתניים? חזה? אי אפשר לדעת, זה מאד אישי).
    מה מטרת האימון שלך? (ירידה במשקל? לשם הבריאות? )
    אם את שומרת על מאזן קלורי - אין סיבה שיקטן החזה.
    תרגילים אנאירוביים מחזקים את שרירי החזה ויכולים לתרום למראה "מורם יותר". הם לא ישפיעו על הרקמה השומנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שני
    27/05/2009

אני מתאמנת קבוע אבל בתקופה האחרונה השמנתי קצת לכן אני רוצה להגביר ולגוון את האימון שלי על מנת להוריד קצת משקל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה

ענת פלדמן
    27/05/2009

הימנעי מעומס יתר באימונים. הליכה-ריצה של שלוש-ארבע פעמים בשבוע בשילוב עם פעילות אנאירובית ומתיחות. לתזונה שלך חשיבות מכרעת לשם השגת המטרה שלך. עדיף לשמור על רמת פעילות גופנית סבירה, ולתת את הדעת יותר על האוכל: איכות וכמות קלורית.
    אם בעליה הנוכחית במשקל לא היה שינוי בחזה שלך אין שום סיבה שכעת הוא יקטן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה =]

שני
    28/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו