ספורט מומלץ לשיפור מצב הרוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספורט מומלץ לשיפור מצב הרוח
    זוהר
    20/06/2009

הי,
    לאחרונה מצב רוחי ירוד ואני חרדה יותר מבעבר.
    שמעתי לא מעט כי ספורט משפר את ההרגשה.
    אשמח אם תמליצו לי על הספורט שיעשה לי הכי טוב...
    ובבקשה אל תענו לי כי כל פעילות גופנית עוזרת...

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי זוהר....

יעל הראל
    20/06/2009

הי, אכן שמעת נכון וספורט יכול להוות פתרון מצויין כדי להפיג מתחים ולשפר את ההרגשה הכללית.בעיקרון הפעילות המומלצת היא פעילות אירובית (הליכה,ריצה, ספיננינג...) כיוון שבעת ביצוע פעילות מסוג זה משתחררים אנדרופינים שהם למעשה הורמונים היוצרים תחושה של HIGH תחושה זו נמשכת עד שעתיים לאחר הפעילות הגופנית. מחקרים מדעיים הוכיחו כי הספורט יכול להפחית דיכאון וכי פעילות גופנית תורמת לשיפור ההערכה העצמית - החל מדימוי טוב יותר של הגוף ועד להשגת מטרות. לסיכום, לדעתי הכי חשוב שתמצאח לך פעילות שמסבה לך הנאה ושתוכלי להתמיד בה, כי רק באופן הזה תוכלי להתחיל את התהליך ואח"כ להתמיד בו. בהצלחה...(אשמח אם תעדכני איך את מתקדמת).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל פעילות

ענת פלדמן
    20/06/2009

אירובית בעיקר, שאת נהנית לעשות ויכולה להתמיד. אני בעד שחייה, עבורי היא כמו מדיטציה אבל זה מאד אישי. מסכימה עם יעל ומוסיפה את העניין המנטלי: לשחרור חרדות הפעילות בשילוב עם תזונה נכונה יכולים מאד לעזור אבל לא בטוח שיפתרו את הבעיה מן השורש. אני ממליצה בחום על טיפול משלים - תרפיית קו הזמן כמו גם NLP ודמיון מודרך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו