מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאמן אישיkarin23/06/2009
שלום!
יש לי שאלה שלא עוזבת אותי............
כל הזמן חשבתי על מאמן כושר אישי,אבל :
האם זה שווה?
האם מאמן כושר עוזר לי בתזונה נכונה?
האם הוא יכול להגיע הביתה?
וכמה זה עולה?????
תודה רבה מראש!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט כן!
יעל הראל24/06/2009מאמני כושר אישיים הם הוצאה כספית יקרה יותר מאשר מנוי לחדרי כושר,
מחיר שיעור נע בטווח שבין 120-200 שקל לאימון באורך שעה.
ישנם מאמנים שנותנים גם תפריט, אבל לא כולם, בכל מקרה לרוב המאמנים, גם אם הם לא תזונאים מוסמכים, יש ידע בסיסי בתזונה ובעקרונות החשובים לתזונה נכונה.
רוב המאמנים מגיעים לבית הלקוח, חלקם מציעים ללקוח להגיע אליהם, חלקם משתמשים בפארק כמקום מפגש וחלקם מאמנים בחדרי כושר (מה שעלול לייקר מעט את האימון).
לגבי שאלתך, האם זה "שווה"- זו שאלה מסובכת... השאלה היא מה זה "שווה" עבורך, בתור מאמנת כושר אישית, אני יכולה לומר לך שיותר קל להשיג מטרות כשעובדים עם מאמן, כיוון שעם מאמן קל יותר להיכנס למסגרת. עצם העובדה שהמאמן מגיע אלייך, חוסכת לך זמן ולא מאפשרת לך לבטל את השיעור, באופן הזה נוצרת יותר מחוייבות מצידך וכך ההתקדמות גדולה יותר. מבחינת ניצול הזמן בשיעור, אין בכלל ספק שבאימון של אחד על אחד, נחסך זמן רב שמתבזבז בסטודיו (למשל על לקיחת ציוד והחזרתו..) הדבר החשוב ביותר הוא, שעם מאמן קל יותר לכוון לכך שהאימון יהיה מותאם למטרות האישיות שלך, אפשר להתחשב ביתר קלות בקשיים ומגבלות, ניתן להשתמש בציוד מגוון יותר. דבר חשוב נוסף הוא הדגשים שהמאמן נותן והתיקונים הפיזיים שהוא מעניק, באופן הזה לומדים להתאמן נכון ובאופן בטוח יותר.בנוסף, המאמן הוא סוג של coacher שהוא מעבר רק למאמן כושר ולדעתי הקשר המיוחד שנרקם בין המתאמן והמאמן הוא זה שמוביל את המתאמן להצליח. לסיכום, אם את יכולה להרשות לעצמך, זו חוויה מהנה ומומלצת בחום. (ואם זה יקר מידי עבורך, את יכולה לקנות חבילה של מס' שיעורים מוגבל ולבקש טיפים עיקריים). בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)