מאמן אישי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאמן אישי
    karin
    23/06/2009

שלום!
    יש לי שאלה שלא עוזבת אותי............
    כל הזמן חשבתי על מאמן כושר אישי,אבל :
    האם זה שווה?
    האם מאמן כושר עוזר לי בתזונה נכונה?
    האם הוא יכול להגיע הביתה?
    וכמה זה עולה?????
    תודה רבה מראש!!!!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאמן אישי

הוספת תגובה

• בהחלט כן!

יעל הראל
    24/06/2009

מאמני כושר אישיים הם הוצאה כספית יקרה יותר מאשר מנוי לחדרי כושר,
    מחיר שיעור נע בטווח שבין 120-200 שקל לאימון באורך שעה.
    ישנם מאמנים שנותנים גם תפריט, אבל לא כולם, בכל מקרה לרוב המאמנים, גם אם הם לא תזונאים מוסמכים, יש ידע בסיסי בתזונה ובעקרונות החשובים לתזונה נכונה.
    רוב המאמנים מגיעים לבית הלקוח, חלקם מציעים ללקוח להגיע אליהם, חלקם משתמשים בפארק כמקום מפגש וחלקם מאמנים בחדרי כושר (מה שעלול לייקר מעט את האימון).
    לגבי שאלתך, האם זה "שווה"- זו שאלה מסובכת... השאלה היא מה זה "שווה" עבורך, בתור מאמנת כושר אישית, אני יכולה לומר לך שיותר קל להשיג מטרות כשעובדים עם מאמן, כיוון שעם מאמן קל יותר להיכנס למסגרת. עצם העובדה שהמאמן מגיע אלייך, חוסכת לך זמן ולא מאפשרת לך לבטל את השיעור, באופן הזה נוצרת יותר מחוייבות מצידך וכך ההתקדמות גדולה יותר. מבחינת ניצול הזמן בשיעור, אין בכלל ספק שבאימון של אחד על אחד, נחסך זמן רב שמתבזבז בסטודיו (למשל על לקיחת ציוד והחזרתו..) הדבר החשוב ביותר הוא, שעם מאמן קל יותר לכוון לכך שהאימון יהיה מותאם למטרות האישיות שלך, אפשר להתחשב ביתר קלות בקשיים ומגבלות, ניתן להשתמש בציוד מגוון יותר. דבר חשוב נוסף הוא הדגשים שהמאמן נותן והתיקונים הפיזיים שהוא מעניק, באופן הזה לומדים להתאמן נכון ובאופן בטוח יותר.בנוסף, המאמן הוא סוג של coacher שהוא מעבר רק למאמן כושר ולדעתי הקשר המיוחד שנרקם בין המתאמן והמאמן הוא זה שמוביל את המתאמן להצליח. לסיכום, אם את יכולה להרשות לעצמך, זו חוויה מהנה ומומלצת בחום. (ואם זה יקר מידי עבורך, את יכולה לקנות חבילה של מס' שיעורים מוגבל ולבקש טיפים עיקריים). בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו