מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשה .......26/06/2009
שלום !
אני בת 14 גובהי 1.69\1.70 ומשקלי 50\51 . \
אני הולכת עכשיו לסוכנות דוגמניות ואני צריכה לחטב את גופי דחוף .
הבעיה הגדולה שלי היא שיש לי רגליים וישבן שמנים מאוד לעומט הבטן , למשל בבגד ים החזיה מידה 38 והתחתון 40 וגם הוא די קטן עלי , ובחולצה המידה 0 ובמכנסיים 2 .
הייתי שמחה מאוד מאוד אם הייתם מייעצים לי על תרגילים להורדת הישבן והרגליים .
וגם לחיזוק שרירי הבטן שתיהיה שטוחה כי הבטן שלי כמו בצק ואני רוצה שתהיה שטוחה וחזקה כמו קרש . ויש לי שאלה , למה המשקל שלי תלוי במה שאני אוכלת יום לפני ? הוא תמיד יורד ועולה [שנה שעברה עשיתי דיאטה והורדתי 6 קילו] אוליי בגלל זה ? למשל אם אני אוכלת הרבה ואז יום למחורת נשקלת אני שוקלת 51 ו.. , ואם אני אוכלת קצת אז יום אחרי אני שוקלת 50 . בבקשה תעזרו לי ! תודה רבה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
יעל הראל27/06/2009תרגילים לעיצוב הישבן והיריכיים תוכלי למצוא באינטרנט, רשמי "תרגילים לחיטוב הישבן", "תרגילים "לחיטוב היריכיים", כמו כן תוכלי למצוא גם תרגילי בטן. לדעתי מהנתונים שכתבת אין לך עודף משקל, ולכן אין צוורך ואפילו מיותר בשבילך לרדת במשקל (כיוון שציינת שבעבר עשית דיאטה), כנראה שמבנה הגוף שלך הוא כזה שהאגן מעט רחב יותר מפלג הגוף העליון וזה בסדר גמור. לצערנו לא ניתן לשנות מבנה גוף, אבל ניתן בהחלט לעצב את הגוף ולהראות "מוצקים" יותר בעזרת פעילות גופנית ותרגילי חיטוב.
בעניין הבטן, מראה הבטן הוא דבר שניתן לשנות מעט בעזרת תרגילים, אבל עיקר החשיבות ניתנת למבנה הגנטי, ולכן לא תמיד ניתן להשיג "בטן שטוחה" או "ריבועים בבטן".
באשר למשקל, לא בהרכח כמות האוכל היא זו שמשנה את המשקל מיום ליום, ישנה חשיבות לזמן השקילה, אם היא נעשית לאחר מתן שתן, לאחר יציאה בשירותים וכו'. ק"ג אחד לפה או לשם זו תזוזה נורמלית ותלוייה בעיקר בפרטמרים שפירטתי קודם. אני ממליצה לך מאוד לא להתמכר לשקילה כל יום ולקבל את גופך כפי שהוא, זו הדרך הנכונה והבריאה ביותר לנהוג בה. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם יעלי ומוסיפה לעניין הדוגמ
ענת פלדמן27/06/2009נות. בתחום הזה מצפים ממך להיות סקיני. גם אם את במשקל תקין, זה עצוב ואולי לא אמור להיות כך אבל רזה רזה זה שם המשחק. שילוב של תזונה נכונה (לא הרעבה בניגוד לדעה הרווחת. אלא אכילה במידה, לאורך כל היום, תזונה מזינה ובריא עבורך) פעילות אירובית לטובת הורדת באחוזי השומן כמו גם פעילות אנאירובית. תרגילי חיזוק וחיטוב שאכן לא חסרים ברשת. אני ממליצה לך לאמץ את כל זה לחיים, לא רק לשם מטרת הפגישה בסוכנות. ראשית - לטובת הבריאות שלך. ושנית, בתור דוגמנית הגוף שלך בין היתר מייצג אותך ואת אמורה לטפח אותו ולהתייחס אליו בכבוד. כל הזמן.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)