מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר לידהמנאר30/06/2009
שלום, אני עכשיו לאחר לידה שניה ב 7 חודשים ( שתי הלידות היו בתוך השנתיים האחרונות), מלפני הרבה שנים היה לי קצת בטן בולטת ( משקל בסביבות 58 וגובה 163), בהריות הייתי מגיעה עד 83 קילו, היום אני שוקלת 68 קילו, אני מנסה להפחית קצת באוכל המיותר ומנסה גם כמה תרגילים בבוקר כמו כפיפות בטן וכמה תרגילי אירוביקה לידיים ולרגליים, עדיין יש לי בטן בולטת מדי, מה אתם מציעים חוץ מכפיפות הטן, וכמה פעמים אתם ממליצים בשבוע?
אני עדיין מניקה, ומניקה כידוע אוכלת רוב הזמן אז מתי כדאי לעשות את התרגילים- בבוקר על בטן ריקה או לאחר אוכל בזמן מסויים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות גופנית וחזרה למשקל
ענת פלדמן30/06/2009כאמא לשלושה אני יודעת בדיוק מה את עוברת, האמיני לי. על מנת לחזור לגזרה, ואפילו להראות טוב יותר מאשר לפני ההריונות (זה אפשרי !) חשובה מאד התזונה. כל שעתיים משהו קטן, במיוחד שאת עכשיו "מחפשת" רעבה כשאת מניקה, ובכלל ההמלצה היא לאכול כל שעתיים שלוש. כווני למאכלים הבריאים יותר, מזינים לך לחלב ולתינוק ושתי רק מים. הרבה מים. כדאי מאד להישקל פעם בשבוע ולכוון לירידה של כחצי קילו. זה לעניין האוכל, וזה חשוב וקריטי.
לגבי הפעילות: לחשוב לכוון ולשלב תנועה במשך היום. למשל טיולים רגליים עם העגלה. פשוט ללכת. אם יש לך עגלת תאומים את יכולה לטייל עם השניים, הליכה מהירה, אפילו "לסידורים", כשהמטרה היא למעשה שריפת שומנים.
תרגילי החיזוק שאת עושה הם טובים, אבל לא ימיסו את השומנים בבטן. הם יחזקו, אם יעלו את קצב השריפה המטבולית היומית שלך וישמרו את מסת השריר. המשיכי. שלוש פעמים בשבוע, אחרי חימם דינאמי (למשל אחרי ההליכות) לא ממש משנה מתי כל עוד את מתמידה בשעה שנוח לך.
אפשר לאכול לפני משהו קטן כדי שתהיה לך מספיק אנרגיה.
אני שוב מדגישה את עניין התזונה, ומצרפת מגוון תרגילי חיזוק לאזור התחתון של הבטן, במיוחד לאחרי הלידה.
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)