מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגליים רזות מדיאנה15/07/2009
שלום,אני בת 28 אחרי לידה
לאחר לידה חזרתי למידות שלי בקלות
אך אני בעלת רגליים רזות מאוד, וזה לא השתנה לאחר הלידה
אני מרגישה אי-נוחות בקשר לרגליים שלי. כי הן רזות מדי וגוון העור בהיר מאוד
שיוצר מראה לא מחמיא כלל
איזה סוג תרגילי כושר לבחור כדי להגדיל מסת השריר ברגליים?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומות ומזל טוב
ענת פלדמן15/07/2009אכן תרגילי כוח לאזור הירכיים יכולים לתרום למראה מוצק יותר. לעבוד מול התנגדות, עם משקלים, להתחיל בזהירות עם משקל נמוך יחסית ומספר חזרות נמוך ובהדרגה להעלות בעומס. תזונה כמובן בהתאם: פחמימה לפני אימון ושילוב של חלבון ופחמימה אחרי האימון תוך שמירה על תזונה נכונה במשך כל היום כולו. כשאת מבצעת את התרגילים - לשתף את הראש: להרגיש ולחשוב על השריר שפועל, למקד אליו את המחשבה. זה מעלה את יעילות התרגיל וממקסם את התוצאות, כשאת שמה דגש על ה Body-Mind connection.
נקודה נוספת חשובה לא פחות: קבלה ואהבה עצמית. התברכת במבנה גוף של רגליים רזות, יש אולי מקום "לעבות" אותן על ידי העלאת מסת השריר, ובמקביל כדאי גם לבוד על קבלה עצמית, התמקדות בדברים הטובים, למגנט את האושר.
שורה תחתונה: תרגילי חיזוק לאזור הירכיים הקדמיות, האחוריות והצדדים.
עבודה עם משקלים, מספר חזרות נמוך יחסית על משקל גבוה יחסית
כדאי מאד לעבוד מתוך מודעות, בזהירות, עם דיוק אופטימלי על מנת שלא ליצור חלילה נזק.
אפילו עבודה עם מאמן אישי לכמה פגישות ספורות על מנת לקבל הכוונה מותאמת אישית, גם מבחינת האוכל וגם מבחינת החשיבה.
באתר שלי יש תרגילים לירכיים, בעיקר מול משקל הגוף או גומיה כך שאת יכולה לקבל רעיונות בתור התחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)