מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה להוריד מידה או שניים בג'ינס .......19/07/2009
איך עושים זאת ? , ניסיתי דיאטות וירדתי ארבע קילו , עשיתי הליכות , תרגילים לחיזוק הרגליים והישבן , ניסיתי הכל ! ולא הצלחתי לרדת אפילו מידה אחת .
איך מורידים מידה או שניים בג'ינס ?
והאם יש תרגילים מסויימים לשריפת השומן בבטן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרדת מידה...
יעל הראל19/07/2009הי, האמת שכתבת את כל מה שצריך לעשות כדי לרדת מידה... אם כבר עשית את הכל ולא ירדת, אני מניחה שזה רק עניין של זמן, עד שתראי בבת אחת איך הגוף "מצטמק" ומידת הג'ינס יורדת.
בכל אופן, עלייך לאכול נכון ובאופו מבוקר, להפחית במתוקים, להוריד את כמות השומנים ולהוריד כמויות בארוחות...בנוסף עלייך לבצע פעילות אירובית כגון: הליכה, ריצה, רכיבה, שחייה, אופניים שיעורי אירובי ועו' לפחות 4 פעמים בשבוע למשך 50דק'-שעה. השילוב של הוצאה קלורית מוגברת בעזרת פעילות גופנית וצריכה מבוקרת של קלוריות בארוחה, יתרמו לירידה במשקל וכך גם לירידה במידת הג'ינס. חשוב לציין שיש משמעות רבה גם לביצוע של תרגילי כוח: תרגילי ידיים, בטן, רגליים אשר ייחטבו את הגוף ויעזרו לו להיראות מוצק יותר.
לא ניתן לשרוף שומן רק בבטן, כיוון שלא ניתן להוריד שומן "מקומי". מה שניתן לעשות זה לרדת במשקל הגוף הכללי ואז ירד גם השומן בבטן..
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה ..
.....21/07/2009צריך לעשות את כל מה שאמרתי במקביל ?
כי אחרי שירדתי במשקל אני די בתת משקל , אבל הרגליים והבטן בצקיים ושמנים למישקל שלי .
אני 1.69 שוקלת 51.5 ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגילי
ענת פלדמן21/07/2009חיזוק שאת מבצעת כחלק משגרת האימון יכולים לשפר את המצב בצורה משמעותית, נשמע שאת בדרך הנכונה ואת ממש לא אמורה להוריד עוד במשקל. אז כן, במקביל: תזונה, פעילות אירובית - ביקר לטובת הבריאות ולא בהכרח לטובת ירידה במשקל, ופעילות אנאירובית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)