רוצה להוריד מידה או שניים בג'ינס ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להוריד מידה או שניים בג'ינס ..
    .....
    19/07/2009

איך עושים זאת ? , ניסיתי דיאטות וירדתי ארבע קילו , עשיתי הליכות , תרגילים לחיזוק הרגליים והישבן , ניסיתי הכל ! ולא הצלחתי לרדת אפילו מידה אחת .
    איך מורידים מידה או שניים בג'ינס ?
    והאם יש תרגילים מסויימים לשריפת השומן בבטן ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לרדת מידה...

יעל הראל
    19/07/2009

הי, האמת שכתבת את כל מה שצריך לעשות כדי לרדת מידה... אם כבר עשית את הכל ולא ירדת, אני מניחה שזה רק עניין של זמן, עד שתראי בבת אחת איך הגוף "מצטמק" ומידת הג'ינס יורדת.
    בכל אופן, עלייך לאכול נכון ובאופו מבוקר, להפחית במתוקים, להוריד את כמות השומנים ולהוריד כמויות בארוחות...בנוסף עלייך לבצע פעילות אירובית כגון: הליכה, ריצה, רכיבה, שחייה, אופניים שיעורי אירובי ועו' לפחות 4 פעמים בשבוע למשך 50דק'-שעה. השילוב של הוצאה קלורית מוגברת בעזרת פעילות גופנית וצריכה מבוקרת של קלוריות בארוחה, יתרמו לירידה במשקל וכך גם לירידה במידת הג'ינס. חשוב לציין שיש משמעות רבה גם לביצוע של תרגילי כוח: תרגילי ידיים, בטן, רגליים אשר ייחטבו את הגוף ויעזרו לו להיראות מוצק יותר.
    לא ניתן לשרוף שומן רק בבטן, כיוון שלא ניתן להוריד שומן "מקומי". מה שניתן לעשות זה לרדת במשקל הגוף הכללי ואז ירד גם השומן בבטן..

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה ..

.....
    21/07/2009

צריך לעשות את כל מה שאמרתי במקביל ?
    כי אחרי שירדתי במשקל אני די בתת משקל , אבל הרגליים והבטן בצקיים ושמנים למישקל שלי .
    אני 1.69 שוקלת 51.5 ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרגילי

ענת פלדמן
    21/07/2009

חיזוק שאת מבצעת כחלק משגרת האימון יכולים לשפר את המצב בצורה משמעותית, נשמע שאת בדרך הנכונה ואת ממש לא אמורה להוריד עוד במשקל. אז כן, במקביל: תזונה, פעילות אירובית - ביקר לטובת הבריאות ולא בהכרח לטובת ירידה במשקל, ופעילות אנאירובית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו