איך להוריד את הבטן אחרי 3 לידות????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להוריד את הבטן אחרי 3 לידות????
    אני
    19/07/2009

היום בשעה טובה התחלתי לאכול נכון יותר ובערב אני מקווה להתחיל חצי שעה הליכה , האם מותר להתחיל כפיפות בטן יש לי קצת עקמת..וכמה כל פעם ?
    אני נראית כאילו אני בחודש 5 לפחות עם הבטן של השרקקקקק שנוצרה לי..
    אני 4 חודשים אחרי הלידה ה3..
    עצות ???
    נ.ב משוגעת על מתוקיםםםםםםםםםםם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלומות למשוגעת על המתוקים

ענת פלדמן
    19/07/2009

גם אני בדיוק כזו ! ואפשר לאכול מהכל בעצם - במידה.
    לטובת העקמת כדאי להתייעץ ם הרופא המטפל, אילו תרגילים מומלץ לשות ואילו לא. כי בעיקרון חיזוק שרירי הבטן והגב נכון לך אבל כדאי לעבוד בזהירות יתרה. מתיחות כמו שצריך לסיום וחימום דינאמי לפני הפעילות.
    ברכות ומזל טוב לרגל הלידה, את רק ארבעה חודשים אחרי - את בהחלט יכולה לחזור לפעילות בהדרגה ותמיד רצוי להקפיד על התזונה - ובכל זאת קחי בחשבון שלוקח לגוף עד כשנה לחזור לעצמו מכל הבחינות.
    הישקלי פעם בשבוע, כאינדיקציה שבועית וכדאי למדוד היקפים.
    שתי רק מים
    אכלי 5-6 ארוחות מסודרות ביום, ושמרי על כמות סבירה. מותר כל יום מנה קטנה של מתוק (למשל כארוחת ביניים חטיף שוקולד של 92 קלוריות). ופעם בשבוע מנת כיף אמיתית (חפיסת שוקולד שלמה, מתאים?) כל עוד חוזרים לשגרה ועולים חזרה על הסוס.
    עוד טיפים באתר שלי, כמו גם תרגילים, תפריטים וכווני מחשבה לטובת שלמות גופנפש.
    שורה תחתונה: בהדרגה, כווני לירידה של עד כחצי קילו לשבוע ואמצי אורח חיים בריא ומאוזן שתוכלי להתמיד בו לאורך זמן , מתוך הנאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו