מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קפלי שומן אחרי לידהנעמה27/07/2009
שלום וצהריים טובים.
אני אחרי לידה שלישית ומעוניינת להיפטר מקפלי שומן שצצו במתניים ובצידי הישבן עקב הלידה. שאר הגוף שלי הוא בסדר, לא חטוב אך לא שמן, ורק הקפלים האלה מוציאים אותי מדעתי.
מה אפשר לעשות כדי להיפטר מהם???
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומות נעמה ומז"ט
ענת פלדמן27/07/2009בתור אמא לשלושה אני בהחלט מבינה :)) את קפלי השומן אפשר להוריד באמצעות תזונה נכונה, פעילות אירובית ותרגילי כוח - לכל שרירי הגוף בכלל ולאזור הבטן בפרט. באתר שלי תוכלי למצוא מאמר (שהתפרסם גם כאן ב BEOK) לגבי חיזוק השרירים באזור התחתון של הבטן.
קחי בחשבון שלוקח לגוף עד שנה לחזור לעצמו, אבל זה לא אומר שאי אפשר להתחיל, עכשיו.
הקפידי על תזונה עם מאזן קלורי שלילי, אבל יותר מזה - על ההרכב התזונתי של האוכל. מה לא? את וודאי יודעת. לא מטוגן, לא סוכרים, ומנה כייפית רק פעם בשבוע. מה כן? לשתות רק מים, לכוון לאכילה של ירקות, פירות, קטניות, חלבון איכותי, דגנים. במקביל לעשות פעילות אירובית - גם לטובת הבריאות הכללית שלך, גם לטובת שריפת שומנים. כל פעילות שאת אוהבת לעשות, שלוש פעמים בשבוע לפחות, במשך 45 דק'. גם הליכה אינטנסיבית עם העגלה היא מצויינת...
הרבה סבלנות, זה תהליך וזה לוקח זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)