שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רחלי
    09/08/2009

שלום!
    יש לי בעיה. אני מאוד רזה ברגליים (זה מה שכולם אומרים) אבל יש לי בעיה רצינית בבטן. אני בכיתה ז ואני רוצה לעשות סוג של שינוי תדמית. איך אוכל להוריד לפחות 3 קילוגרם בבטן תוך פחות משבועיים?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הורדת משקל

יעל הראל
    09/08/2009

הי, לא ניתן להוריד משקל רק בבטן, כיוון שלא ניתן להוריד משקל באופן מקומי. ירידה במשקל תוריד
    את אחוזי השומן בכל הגוף. אינני חושבת שכדאי ובריא לעשות משהו דרסטי ולהוריד בשבועיים 3 ק"ג, מה גם שלא ציינת את משקלך וגובהך וייתכן שאין לך סיבה לרדת במשקל כלל. אני ממליצה לך לבצע פעילות אירובית כגון הליכה, ריצה, שחייה, רכיבה,ספיננינג, שיעורי אירובי/ג'אז וכו' במשך 3-4 פעמים בשבוע,לבצע תרגילי כוח וגם תרגילי בטן ולהקפיד על תזונה נכונה (להפחית אכילה של מתוקים ושומנים). באופן הזה תתחזקי ותבני מסת שריר משמעותית שתיצור מראה מוצק ומחוטב, בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף

ענת פלדמן
    09/08/2009

לתשןבה המצויינת של יעלי. רחלי: אני ממליצה לך ללכת ליעוץ אישי לעשות את זה כמו שצריך: בהדרגה, בסבלנות, מתוך מודעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו