שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יורם
    13/08/2009

שלום רב
    אני בן 16 בגובה 173 שוקל 56
    אני רוצה לעלות במשקל ולהגדיל הגוף שלי.
    שמעתי שבחדר כושר יש חלבונים לעליה במשקל (חלבון על יד משקל).
    האם לקחת החלבון הזה או לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• חלבון לבניית שרירים

ענת פלדמן
    13/08/2009

הי יורם. אין ספק שלטובת בניית מסת השריר שלך (ובכלל לטובת הבריאות) לתזונה מקום מכריע, וחשיבות של ממש. כלומר כמות חלבונים מספקת לא רק בסמוך לתום האימון (בשילוב עם הפחמימה) אלא גם בצורה מאוזנת לאורך כל היום כולו. בשילוב עם הפעילות הגופנית כמובן. אתה צעיר, בשלבי גדילה והתפתחות, וכדאי לעשות את זה כמו שצריך. ככלל אני תמיד בעד חלבונים מהאוכל שלנו, ולא מאבקות, וצריך לדעת כמה ומתי. ממליצה בחום על יעוץ אישי שמותאם לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלבונים

יעל הראל
    18/08/2009

הי, אני ממליצה להעזר בחלבונים אך ורק אם אתה עובד בצורה מסודרת ומבצע אימוני כוח
    מספיק עצימים. בסופו של דבר אם צורכים יותר מידי חלבונים, מעבר לבניית שריר הגוף יאגור את השאר לשומנים. יש להקפיד לצרוך את תוספת החלבון בהתאם לטיב ולעצימות האימון ולהקפיד על שאר התזונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו