היי ענת , שאלה לי אלייך ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ענת , שאלה לי אלייך ..
    מישהי
    24/08/2009

היי ענת ,
    אני בת 17 וחצי , 1.64 ושוקלת 77
    התחלתי לא מזמן פעילות גופנית שזה מתאפיין בהליכות בפארקים , ומתקנים לסיבולת לב ריאה
    השאלה שלי היא שאני עושה את כל זה בשעות הערב-לילה , 9-10 אפילו 11
    האם זה עוזר לי בשעות האלו או לא ? ..
    תודה מראש ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי ענת , שאלה לי אלייך ..

הוספת תגובה

• וודאי

ענת פלדמן
    24/08/2009

שזה עוזר. זה אפילו מומלץ. (אם זה לא מקשה עליך להירדם אחכ). בשעות הערב המטבוליזם (קצב חילוף החומרים בגוף) נוטה להיות איטי יותר, דווקא פעילות גופנית בשעות הערב טובה לפעילות המטבולית שלנו. מה גם שזה מרחיק מהמקרר, (שעות הערב קשות במיוחד לרבים מבחינת האוכל).
    ממליצה לשים דגש על תזונה בריאה ומאוזנת, באמת לראות אם השעות המאוחרות הללו מתאימות לך (האם תוכלי להמשיך עם זה גם במהלך הלימודים למשל) וממליצה מאד לשלב גם פעילות אנאירובית - תרגילי כח מול התנגדות (לטובת שמירה על מסת השריר שלך ושריפה קלורית גבוהה יותר במשך היום כולו). מתיחות מתיחות לסיום ו.. לשתות רק מים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת (:

מישהי
    24/08/2009

במקום מים אפשר תחליף לדיאט ספרייט ?
    אני לא מסוגלת לשתות מים , לא מסוגלת .. :(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאל

ענת פלדמן
    24/08/2009

נסי בהדרגה, טיפין טיפין להתרגל למים. כל הדיאטים למיניהם, גם אם הם אפס קלוריות הם כל כך לא בריאים. כל יום קצת, בהדרגה תתרגלי לטעם ותעשי רק טוב לגוף שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו