מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב במפסעה ולמטהלאה02/09/2009
שלום לכן,
רציתי להתייעץ איתכן.
כל פעם אחרי אימון באליפטיקל יש לי כאבים בצד הפנימי של הרגליים מהמפסעה ולמטה.
אני מרגישה את הכאבים יותר במנוחה. וכן גם בהריון היה לי את אותו כאב בלי קשר לאימון.
זהו כאב שאי אפשר להתעלם ממנו והוא מופיע תמיד באימון הנ"ל ואחריו.
מהו הכאב הנ"ל ? ולמה היה לי אותו גם בהריון?
תודה מראש על תשובתכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב במפסעה
יעל הראל02/09/2009הי, קשה מאוד לדעת ממה נובע הכאב, ייתכן שבאליפטיקל את מבצעת תנועה שמעמיסה/מותחת שריר מסויים מתוך הקבוצה של מקרבי הירך ומשם הכאב. גם לי באופן אישי המכשיר גורם לכאב במפרק הירך ובשריר המותן כסל, השריר שמכופף את הירך. לכן,אני ממליצה לך לשנות את השיפוע שלו ולראות אם בשיפועים שהם פחות עמוקים (כאלה שיוצרים "טיפוס" מתון יותר) הכאב נעלם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי
ענת פלדמן02/09/2009להתייעץ עם רופא המשפחה. בהריון הלחץ על הרגליים הוא רב, יכול להיות שיש שם רקמת שריר או חיבור שהיא חלשה יותר ולכן הכאבים. קשה להעריך בשלט רחוק. רופא יאבחן את מקור הכאב ולפי זה ניתן יהיה לכוון אותך אם לבצע מתיחות לאזור או להיפך - לחזק אותו.
בכל מקרה אם כואב - לנוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר ראשון
לאה03/09/2009תודה רבה על תשובותיכן.
ענת יקרה,
הכאבים מופיעים גם אחרי סחיבה או גרירה. האם יש קשר בין הדברים?
וכן, הצעת לי לפנות לרופא משפחה. לדעתי הוא לא מבין בזה ויותר מזה הוא עוד ישלח אותי לפסיכולוג (:
מה את מציעה לי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאה יקרה
ענת פלדמן03/09/2009מחובתי במסגרת הפורום להפנות אותך לבדיקה רפואית, תחילה "קונבנציונלית" על מנת לשלול חלילה פציעה, פגיעה בגיד או רצועה. הפעלה של מאמץ כלשהו בזויות מסוימות גורם לכאב - ואין להתעלם. אתיחס ברצינות לעניין ההפניה לפסיכולוג, הפעם בכובע של מטפלת בשיטה משלימה, המאמינה בקשר ההדוק בין גוף לנפש, בכוחו של המוח (מחשבה, דמיון) לרפא את עצמנו. אז כן, טיפול בשורש הבעיה, בסיבה האמיתית (הכרתית ובעיקר התת הכרתית) למקור הכאב זו דרך קסומה ויעילה לפיתרון. טיפול בתרפיית קו הזמן (TLT) כמו גם NLP - אני בעד.
ובכל זאת כדאי להתחיל אצל הרופא, אולי אורטופד, כירופרקט זו גם כתובת טובה בתור התחלה - ועדכני אותנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)